За отечеството

За отечеството


Какво отечество, бре брате?
Еничари и хайдути управляват, държавата ни разпродават! Изсякоха ни горите, разкопаха за злато планините !
Отровени са ни реките, а нивите отровни с нитрати и фосфати с хербициди и пестициди, с модерни наименования отровиха земята ни с кръв напоена !

Заводите нарязаха за скрап, на фермите животните изклаха в кошарите и агнетата не блеят, а селата пусти са също като градовете да управляват гадовете !
Държавата ни обезлюдена, народът болен е, беден в мъката си е самотен, а децата ни в чужбина като това не нашата орисия, а такава е цената на Борисов да бъде начело на властта – да съсипе собствената си страна !

Децата ни са кръвен данък на Европа от нас платен е в замяна Борисов да ни управлява!
ГМО, торове и отрови – това е данъкът ни платен веднъж с кръвта на героите и сега втори данък със зърното ни родено в него !

Въздухът ни с прахови частици и от къде се взеха, от едни самолети дето пръскат ни като мухи или от печките на хората, които не съществуват?
Земята ни населена е с мъртви и техните блуждаещи наследници, които не знаят какво да правят нито живеят, нито горят вече и пламъкът в тях не гори като никой не иска свободни дни, а всеки сам се мъчи да оцелява, пръснахме се като плява !

За отечеството става дума, но нямаме нито народ, нито държава, а превърнахме се в една обезлюдена територия за която никой не ще се сражава !
Нямаме армия, остана една полиция да пази башибозукът на отговорна позиция, но те страдат като нас и тях ги тровят, и тях ги морят, а накрая лекарите пари ще усвоят !
По тази клинична пътека, по онази и така всеки ще си отиде от този свят на поробени овчици и електорат !

Efekt 2

Такава е нашата орисия и никой не ни е виновен, че търпим и тия, и уния !
За отечеството дума брате „не сме народ нито мърша“, а смазани сме от ботуша на системата, която ни разделя и владее системата, която да ни репресира и най-добре умее !
За отечеството свято някога кръвта си пролели, а днес един протест не можем да направим, един ден плата никой не иска даде, а за залъкът се борим, не за свобода и в това е нашата борба!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.