изпрати новина
Водещи новини

Здравейте роби, как сте?

Здравейте роби, как сте?


Как сте роби? По-зле сме и от роби дори !

Дори и робът са му давали безплатно хляб, храна и е имал право да има деца още роби дето се казва !
Днес децата ни са раждат роби, но без робските права, по-зле е и от робство !
Всички сме роби и робуваме на алчност, на идеи, на религии, на цели, на кариера, но губим човешкото в човека всеки ден след ден и така утре нечовеци ще родим !

Най-тежките окови са икономическите и тези, с които всички ние сме обвързани потребителските ни апетити, ни наложиха моди, дрехи, техника, стандарт, модел на подражание, а дали това иска душата ти и това ли му трябва на духът ти – вериги ?

И робите са били по-свободни от нас днес!
Запомнете те са имали далеч по-малко отговорности и са имали повече права, но днес не е така! Всеки робовладелец е имал няколко приоритета – здрави и силни роби и колкото е по-голям броят им толкова повече доходи! Днес нашият робовладелец закрива болници и училища и няма здрави роби между нас, а бедни или богати – това е само броят на хартията в джобът ти !

Говорим за демографска криза, а дали робовладелецът ти иска да се раждат нови гърла НЕ ! И така Вие какви роби сте, на какво робувате ?
Казват, че птиците родени в клетка мислят летенето за болест, а децата родени в робство какво ли ще си мислят утре за свободата?

Какво ще кажете на Вашите внуци за какво са се борили Спартак и Левски, за какво са умрели Ботев и Бенковски?
Не чакайте Крали Марко или някой като Чегевара, те умират в робската си люлка днес !
Райна Княгиня не шие знамена, а Ботев не ще се върне от чужбина вече!

Това е истината днес в Робска България – няма надежда нито съмнения, че нещо ще се промени, защото в умът се раждат революции в сърцата плам, а в душите воля за свобода и само гневният дух може всичко това да промени, но уви!

Патриотизмът трябва като зараза да покоси всяка душа иначе робското ще Ви победи!

Време, е да изхвърлим боклука !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*