изпрати новина
Водещи новини

Здравей, как си, приятелю (1994) + ВИДЕО

Здравей, как си, приятелю (1994) + ВИДЕО


Здравей, как си, приятелю, помниш ли ги тези времена?
От времето когато микрофоните бяха с кабел и не стигаха !
От времето когато нямаше чалга, а метълът чукаше на вратата ни ! Загледах се в детайлите и замислих се за времето, че нямаше негативизъм, нямаше злоба, а всичко бе истински кристално чисто от хората за хората ! В музиката и песните бликаше любов и светлина, а на хората сърцата и душите прелива от нея !

Днес обаче модата е друга и тенденцията вече не е от хората за хората с много любов, а с агресия и разврат, с лошотията някой ни учи само това да харесваме!
Гледам и виждам как Певците поглеждат в краката си да не се спънат в някой кабел за да не станат за резил пеят, че са актьори в театър ту добър, ту малко лош, а днес театъра обаче не е добър !
Микрофоните нямат кабели, но от тях блага дума не се чува !

И ако някога в далечната 1994 година управляващите налагаха цензура и не допускаха зловредното западно влияние да манипулира колективният разум на нацията май е имало за какво !
Днес пак има цензура, но от друга партия, тя пък някакси не стимулира добрата песен изпълнена с добрина и светлина, която да заразява хората да бъдат по добри и човечни, а напротив – агресията ни облива ежечасно ! Новините пълни с убийства и катастрофи, говори се за смърт и убийства, показва се агресия над деца, над стари хора, хранят ни с злоба и някак си свикнахме с менюто и все това търсим да четем и гледаме !

Заливани сме с лошотия, а тя нищо добро не е донесла на никого !
Днес искам да Ви попитам:
Здравей, как си, приятелю, по-добре ли живееш?
Демокрацията ни отне душите, отне човешкото в човека, но на този свят не с пари се живее, а с хора !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*