Зеленият път

Зеленият път


Зеленият път на парите води до затворът в нормалните държави!
Когато става дума за престъпен начин за набавяне на пари той най-често не кореспондира с наказателният кодекс!

Като добавим и наглост, надменност и чувството за недосегаемост вече не кореспондира и с общественото настроение!

Всеки е невинен до доказването на противното по презумпция на закона, но в България няма осъден 28 години нито един политик като тук възниква въпросът всички ли са невинни ?
Защо са им имунитети след като техният живот е на показ и би трябвало да дават личен пример с държанието си на обществото? Когато обаче се самозабравят и властта ги поквари започват да се мислят за несменяеми и велики като идва и арогантността, която ги прави отвратителни !
Властта е наркотик – най-силният познат на света, но всички знаем, че наркотиците водят до пристрастяване, а от там и жаждата им вечно да са във властта, вечно да командват и управляват !

Efekt 2

Усещането за корупция не е само усещане и Европа разбра това колко ли бъдещи атентатори са влезли в Европа с купени документи, колко ли спящи клетки на „Ислямска Държава“ и други терористични групировки се разкарват необезпокоявани на свобода в европейските държави чакащи да бъдат активирани и да направят поредният кървав атентат и всичко това трябва да бъде на съвестта на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов като министър на отбраната, но за каква отбрана иде реч, бе хора?

Майки протестират, но според Валери Симеонов те са „кресливи жени на уж болни деца“. Ако утре някой пази Боже взриви бомба в някое училище и десетки деца бъдат осакатени и техните майки и бащи поискат някой да поеме вината и те ли ще са „кресливи жени на уж болни деца“?
Недопустимо отношение!
Недопустимо поведение !

Недопустимо е да са във властта тези хора, които подлагат на терористична заплаха с действията си и бездействията си не само България, а и целият свят !

За какви оставки говорим след като в едни други правови държави досега трябваше да са арестувани и да им са повдигнати обвинения за тези престъпления и да бъде изчислена тяхната съпричастност към този уронваш престижа на България случай на корупция по високите етажи на властта !

Дори терористичните групировки поемат отговорност, но само в България никой не поема отговорност за своите действия !
Корупцията била нещо като усещане, кажете го на жертвите на терористични атентати на хората по света !

„Зеленият път“ е едноименен филм за доброто и злото и за вината в България обаче зеленият път е този на парите в зелено и тук закона, вината, доброто и злото нямат значение, а има значение само колко струва индулгенцията от най-високо място !
Търговия с влияние, с власт и с човешки съдби !
Време е за арести и съд, а не за оставки !
Оставките нищо не променят – става един за да седне друг!
Време е за нова алтернатива на управление в страната!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.