Зеленият семафор на властта !

Зеленият семафор на властта !


Защо зелените стачкуват за Пирин, а за другите ни планини мълчат? Зелената рекетьорска гилдия е толкова зелена колкото са зелени доларите ! Когато изсичат горите тях ги няма !

Няма ги и когато избиват дивечът ни, няма ги в резерватите когато орди от биоберачи изтръгват растенията с корените и унищожавайки цели популации ! Истината е, че Зеленият семафор светва след като му бъде платено !

Най-конвертируемо е в днешно време да търгуваш с Отечеството си – патриотите продадоха историята ни, зелените продават природата ни, а правителството като търговски посредник финансира тези организации и НПО-ТА, фондации и всякакви партии и граждански сдружения !
Защо не протестират когато хиляди тонове пестициди и инсектициди се изливат в майката Земя?

Efekt 2

Защо никой не протестира и за фуражите, с който се хранят животните, които ние ядем пълни с ГМО и хормони за растеж, антибиотици и какво ли не ! Защо не протестират за качеството на водата, която пием всички съдържаща тежки метали и цялата Менделеева таблица и дори уран на места? Защото никой не им плаща за това !

Никой не им плаща, защото никой не е взел пари за това !
И така хората си мислят, че са представени в гражданският сектор от НПО-ТА и политически партии, но на практика икономическите гиганти и олигарската мафия е представена от тях като тяхната цел е да канализират, потулват и осребряват човешката гневна енергия !

Гневният дух трябва да бъде приспан и това е ролята на тези организации и то на добра цена! Истината е, че 500 човека са се обединили срещу 6 милиона, а от тези 6 милиона не могат да се обединят и 100 000 човека за да излязат и да пометат хунтата ! Защото именно тези родоотстъпни организации яхват вълната и потапят човешкото недоволство в морето от апатия !

„Съединението прави силата“ така е написано на парламента на република България !
А силата е в парите, защото всеки, който има уста и дупе може да се купи и докато властта ни си купува време за грабеж, грабежът ще продължава в тази държава !
Време е за национална съпротива и срещу тия и уния, срещу всички във властта, която тровят нашите деца, срещу узурпаторите наши, който са палачите на децата Ваши !
Зеленият семафор свети само за пари, това народе разбери !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.