изпрати новина
Водещи новини

Зеленият семафор на властта !

Зеленият семафор на властта !
Защо зелените стачкуват за Пирин, а за другите ни планини мълчат? Зелената рекетьорска гилдия е толкова зелена колкото са зелени доларите ! Когато изсичат горите тях ги няма !

Няма ги и когато избиват дивечът ни, няма ги в резерватите когато орди от биоберачи изтръгват растенията с корените и унищожавайки цели популации ! Истината е, че Зеленият семафор светва след като му бъде платено !

Най-конвертируемо е в днешно време да търгуваш с Отечеството си – патриотите продадоха историята ни, зелените продават природата ни, а правителството като търговски посредник финансира тези организации и НПО-ТА, фондации и всякакви партии и граждански сдружения !
Защо не протестират когато хиляди тонове пестициди и инсектициди се изливат в майката Земя?

Защо никой не протестира и за фуражите, с който се хранят животните, които ние ядем пълни с ГМО и хормони за растеж, антибиотици и какво ли не ! Защо не протестират за качеството на водата, която пием всички съдържаща тежки метали и цялата Менделеева таблица и дори уран на места? Защото никой не им плаща за това !

Никой не им плаща, защото никой не е взел пари за това !
И така хората си мислят, че са представени в гражданският сектор от НПО-ТА и политически партии, но на практика икономическите гиганти и олигарската мафия е представена от тях като тяхната цел е да канализират, потулват и осребряват човешката гневна енергия !

Гневният дух трябва да бъде приспан и това е ролята на тези организации и то на добра цена! Истината е, че 500 човека са се обединили срещу 6 милиона, а от тези 6 милиона не могат да се обединят и 100 000 човека за да излязат и да пометат хунтата ! Защото именно тези родоотстъпни организации яхват вълната и потапят човешкото недоволство в морето от апатия !

„Съединението прави силата“ така е написано на парламента на република България !
А силата е в парите, защото всеки, който има уста и дупе може да се купи и докато властта ни си купува време за грабеж, грабежът ще продължава в тази държава !
Време е за национална съпротива и срещу тия и уния, срещу всички във властта, която тровят нашите деца, срещу узурпаторите наши, който са палачите на децата Ваши !
Зеленият семафор свети само за пари, това народе разбери !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*