Златко Баретата се подигра с ГДБОП

Златко Баретата се подигра с ГДБОП


Златко Баретата се подигра със служителите на ГДБОП!
За пореден път стана ясно, че службите ни служат, но на кого по-точно?
Главната дирекция за борба с организираната престъпност стана за смях !
Наричаме ги служби, защото служат, но на кого е въпросът?

Всичко това се потвърждава рано сутринта в 06:00 часа когато спецчастите отиват да арестуват Златомир Баретата, а той ги очаквал готов, облечен, изпил сутрешното си кафе и с адвокат и това означава, че е бил предупреден навреме !
При задържането и отвеждането си Златомир Баретата лаконично попитал спец ченгетата „дали са имали време сутринта да проверят 22 адреса, които са били планирани за тази акция“?

Смут обзема лагера на ченгетата като за тази акция са знаели тесен кръг от висши полицаи, а кой е предал системата, кой е звъннал на Златко Баретата? Едно е ясно обаче, че колкото и да крият гафът от агенцията скоро ще се заговори за оставки и там! Системата ни за сигурност със сигурност не може да извърши една акция без да се издънят !
Липсата на професионализъм ще се усеща все по-силно, а както казва една министърка Лиляна Павлова „корупцията е по-скоро като усещане и тя не съществува“, но със сигурност корупцията сега бе усетена от органът, който се бори с нея!

Efekt 2

Стрелян, убиван, съден, мачкан, но винаги оцеляващ се оказа Златко Баретата! Явно за този човек Господ Бог има други планове различни от тези на Борисов, Цветанов и компания !
А след като Господ Бог има планове за теб има ли значение кой и какво е срещу теб, естествено с любезното съдействие на ГДБОП?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.