Ивото Пинокиев

Ивото Пинокиев Stefan projnov Стефан Пройнов


Ивото Пинокиев квичи като на умряло, че жълтите медии се командвали от един център с прокуратурата и се водила кампания срещу десетина медии, които били независими!

Колко независими са тези медии, които са на хранилката на „Америка за България”? Как така „Капитал“, „Медиапол“ и „Клуб зет“ и техните малки глашатаи се обявиха за независимите медии у нас?Ивото Пинокиев стефан пройнов

Как така те обявиха всички останали за жълти?

И дори жълтите медии си имат своето място на пазара на новините с толкова кафяви политици няма как да няма жълти критици !

Но кампания за прочистване на медийната среда и да останат тези десет медии като единствените, които ще манипулират медийната среда и ще изпълняват заявката на Янките против Българските интереси !
Но когато крадеца вика дръжте крадеца, някак си се отклонява истинското внимание, че крадеца яко е крал и даже се е оср@л !
Нашата медийна група не бе пощадена от точно тези уж свободни и независими медии !Ивото Пинокиев стефан пройнов

Efekt 2

За едно е прав Ивото Пинокиев, че от тези десет медии нищо не зависи ! Защото с купен трафик и платени коментари се прави само фалшиви пиари и няма как да забравим, че на всичките им рекламни банери по изборите имаше само и единствено два сурата на Бойко 3 и на аптекаря, което си показва кой им плаща тази независимост в кавички, а колко са послушни като нецелувани ученички !

В крайна сметка Вие решавате кого да четете, но когато някой те увещава, че е честен и независими обикновено излиза, че е яко платен и зависим!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.