Идва краят на КОЙ и бай Хой

Идва краят на КОЙ и бай Хой


В действителност КОЙ и бай Хой са двете страни на една монета! На монетата може да и викат и Гинчето от Пазарджик !

Излезе Борисов и заяви „как не ме познахте аз съм Гинчето, ей ме на“? По-късно излетя за Лондон за да се скрие от връхлитащите го въпроси за ЧЕЗ !

Да оставим шегата на страна и това, че една сериозна международна компания изоставя един стратегически много печеливш бизнес може да се прочете по няколко начина ! След срещата на Бабиш с Борисов се случиха маса неща. Дали Борисов им обясни както през 2013 година, че може да им вземе лиценза и край с ЧЕЗ?

Efekt 2

Този мутренски подход е проличавал неведнъж назад във времето! А някой не иска да си плаща данък спокойствие, а веднага става дума за вземане на лиценз било на Банка или на някой оръжеен завод !

И така държавните регулатор на органи се превръщат в идеален рекетьорски инструмент в ръцете на премиерът !
Да погледнем по-назад в българо-чешките взаимоотношения!
Нима Зденек Земек – човекът на Гинчето, дето купува ЧЕЗ, си направи четири фотоволтарични парка у нас?

Или пък купуването на Нова телевизия и Теленор както и продажбата за 100 милиона на един мол не са свързани ? Това са процесите след КТБ и разпределянето на активите и ! Текат динамични процеси в страната и никой не задава правилните въпроси на правилните хора !
Румен Радев някак си зададе въпросът дали Бойко – бай Хой е свързан с КОЙ?

Въпросът на който всеки знае отговорът !
Това са двете страни на една монета и са неразривно свързани – засега !
Казваме засега, защото тенденцията в световен мащаб са да се самоизяждат големите !
До миналата година процентът на супербогатите в света е бил 0.02%, а сега вече е 0,01%, което на практика показва, че процесите са такива и у нас !
Колко български олигарси се разделят някак си със своите заводи , бензиностанции и активи в големи предприятия !

Други пък излизат на разходка с предсмъртно писмо в джоба, трети отиват на разходка с кучето си и то се връща без тях !

Свидетели сме и на такива, които ДАНС ги проверява и насред проверката ги застига някой куршум !
И докато в паралелната държава тези проблеми се решават с пистолети и брадви както в Слънчака, а тук в Бизнеса нещата стават по-завоелирано !

И така защо всички търпят щети, а само Бай Хой и КОЙ укрепват своите бизнеси с още активи ?

Отговорът е лесен – те са тези, които щавят инвеститорите, те са тези, които дърпат лостовете на властта и те са тези, които ограбват инвеститорите и до вчерашните си партньори, те са тези, който казват кога, къде и кой !
Някога обаче в България имаше една такава фирма МУЛТИГРУБ и всички знаем какво стана с лека му пръст на нейният собственик ! Дали някой олигарх или някой ощетен инвеститор няма да предприеме отмъщение или превантивна мярка само можем да гадаем, но едно е ясно, че това не може да продължава вечно ! От това страдат не само богатите, а и обикновените хора, който остават без работа, без доходи, без надежда !

Иначе за едно са прави, че корупцията по високите етажи е усещане и тя най-добре се усеща от ограбените и тези, които остават без работа !

Бай Хой и КОЙ са двете страни на една монета и алчността на притежателят на тази монета надхвърли границите ни отдавна ! Какво стана с парите от „Южен поток“, какво стана с другите инвеститори у нас ?
Въпрос на време е на някой да му писне !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.