Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Иде Виденова зима

Иде Виденова зима


Иде Виденова зима – зърно зрее на полето и от комбайна на кораба се товари!

Инфлацията не е скрита и всеки я усеща – кой с джоба, кой стотинките едвам брои!
Замириса на оставка и Бойко ни затрупва с лъжи ! Виденова зима иде, народе разбери, хунтата окраде милиарди и заеми дори !

Цените на токът се вдигат у нас докато в съседните страни падат, дигат и водата, и газта ще скочи до небесата !
Скоро и парното и топлата вода като цена ще пощуреят, а хората от бедност все повече немеят !

Виденова зима иде народе разбери, хунтата окраде държавната хазна, а зърното не влиза в държавният резерв и става страшно разберете !

Виденова зима иде, но защо не идва Видовден за тези крадливи политици вие кажете?
Дали тези, който трябва да им потърсят сметка сме аз и ти, накратко ние?
Щом службите за ред, сигурност и контрол са се превърнали ратай на статуквото какво очаквате пък вие ? Законите коват се от тези, които в окови трябва да са оковани и нима не виждате, че няма съд и прокуратура за политиците законите не важат, а за нас са бич !

Иде Виденова зима, но след нея всичко в страната се преобръща и на мнозина дето са крали тъпкано им се връща!
Време е за оставка и за национално освобождение на България за спасение или ни чака купонната система от онази система, която ни убива и телевизията, която ни успива?
Иде Виденова зима, но след нея и Видовден ще има!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.