Изправи се и кажи „аз няма да се подам на страхът“!

Изправи се и кажи „аз няма да се подам на страхът“!

Изправи се, гневният дух е този, който променя средата. Времето отсява семето от плявата. Духът е важен, а гневът е нужен. Гневният дух показва характер кован в трудни времена и нрави когато генерал си и не можеш дълго да си роб, но робите родени не смеят да мечтаят. Филмът „Гладиатор“ показва как един силен дух променя средата, а слабите духом средата ги променя.

О, неразумни люде, поради що се срамите да погледнете истината, че ще ви направи свободни и по вяра и духом, поради що се страхувате да се изправите срещу лукавия или със смирение всеки ден малко по-малко да гасне пламъкът на животът ви. От хиляди години война се води и тук, и на онзи свят, война за вашите души. В бедност и болести живеем, но това не живот, а страдание или за душата изпитание.

Само силните духом са достойни да седят пред светлината, само малцина обаче ще са тези, които да видят изгрева. Гнилата маса, паниката и ужасът в душите им ще отнесе в царството на лукавия като курбан ще паднат деца и старци, жени проклинат и всичко що от пръст е родено на пръст да стане пак е отредено.

 

Не се бойте братя и сестри, така е в природата – един умира, а друг се ражда! Гнила мас в тор се преражда, а от торта се ражда всичко, но зависи какви са семената. Земята гледа без да пита дали си цвете или плевел, тя еднакво дава на всеки. Огънят обаче всичко изпепелява и земята пак след него се възстановява. Господ Бог има планове за едни, за другите сатаната ги крои!

Efekt 2

 

Силните духом със силна вяра те ще бъдат рицарите на съдбата, те ще променят правилата на играта, те ще са тези, които съдбата е избрала да бъдат на страната на светлината или тези с покварените дребни души – на страната на мрака. Паниката е от сатаната, тя сковава умът, тя убива душата, парализира мислите и следва те стадата.

Не се страхувайте да се изправите и да кажете „Господ Бог е с мен, а докато той е с мен не ще се уплаша от никое зло“. не се винете да кажете, че ще хвалите словото Божие, защото в началото бяха мислите, а те родиха словото, то създаде действието, а действието промени средата като тя промени съдбата, а бъдещето е в нашите мисли и дела!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.