Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Имало едно време България

Имало едно време България


Имало едно време България, една страна най-първа в света, злато обработела и социална система създала !

Днес обаче нищо социално в страната няма, а златото ни се изнася други да го обработват ! Имало едно време в България племена наричани траки и те по своята големина правели най-голямата във света страна !

Силни и верни, безстрашни и свободни те вярвали, че на този свят се взима на другият се връща и така нашите траки били известни, че са най-храбрите войни на тази планета и не от смъртта ги е страх, а да не разгневят Боговете ! Старите пътеписи гласят, че тракийските ни царе са не хора, а Богове! Виж „Илиадата“ казва, че конете им бели, по-бели от сняг, по-бързи от вятъра – вихрогони, а доспехите им от злато и сребро неприсъщи на земните !

Днес в Родопите само пусти села и дори населяват се даже от другите !
Имало едно време в България големи славянски племена с бели дрехи и руси коси със сини очи, познавали те природата свята, лекували болести с билки и живеели в горите, но днес обаче мургавели населяват тези земи и същите изсякоха горите, а болести колкото си щеш по тези земи !

Имало едно време в България прабългари дошли на коне, тук мечът забили и така страна си открили, най-хубавото парченце от рая вземали и с мечове от всеки са го бранили, силна държава направили те и всеки могъщ господар данък на тях им е дал !

Днес обаче забравили заветите на Българите от онези пра-пра времена населяват Добруджата златна турско-говорящи племена ! Имало едно време в България умни владетели, които за векове са кроили тази нация, дали име и писменост, дали вяра в Бога и така сме стопили не един народ за Бога, така Буквите не един континент са превзели, а Христовата Вяра народът е обединил да няма деление, а само умножение !

Та след това някак забравили сме що е Българското и сега пишем на латиница и говорим с чуждици за беля, а религията свята някак си остана вън от нещата! Делим се на леви и десни, на цвят и на етнос, на бедни и богати, но това не е народ вече егати !

Имало едно време България подложена на робски вериги и на данъци кръвни, но народ с гордо вдигната глава, с пъстри носии и с кръшни хора, народ целокупен в задруга пее и нивата си вършее, народ с празници и фолклор голям научил на съхранение, научил на съединение и тази робска верига след 500 години прогнива спасява ни онази Русия !

Днес ние строй джамии и минарета, а Русия наричаме враг не ние, а политиците така говорят за братска Русия, която не веднъж ни е спасявала от тежката орисия на продажните ни политици !
Имало е едно време България, която на кръстопът все е седяла и де що война има и тя през земите ни ще премине ту с едните, но народа пак решава с Русия да се обединява !
Така България отхвърля пречупеният кръст нищо, че се намира на кръстопът и хваща пак правият път !

Имало едно време България балканските лъвове пак във войни показали сме на света що за народ сме – ние воювали сме не с една или две държави и пак сме продадени от политици отвътре и даже отвън народът пак се съвзема и „съединението прави силата“ и заедно силни сме, и заедно можем държавата да изправим, които с каквото е можел !

Имало едно време в България партизани и комунисти, борба на ремсисти земеделци и фронтоваци колаци и всякакви с накривени калпаци и в крайна сметка комунистите идват на власт и то каква!

Всички те са изправени до стената, народният съд изедниците арестува, България тръгва по пътят на Социализма и тогава човек за човека е брат и се строят заводи, цехове, мостове, пътища и магистрали, бригади с песен и труд нечовешки, но хората живяха по братски далеч по-човешки !
Нямаше бедни нито богати, а всички бяха сити и здрави, всички бяха вече другарки и другари !

Разделен света на Капитализъм и Социализъм ние живеех в един друг реализъм, но тогава за беля дойде Демокрацията ей така !
Имало едно време България, но сега друго няма от онази България!
28 години събарят, крадат, приватизират и ни узурпират като още не могат да докрадат това, което бе построено, това, което в Комунизма бе построено ! Имало едно време в България и Демокрация и демократи, а сега е ГЕРБ на власт и внасят това, което изнасяше Тодор Живков от страната, децата ни напуснаха страната, геноцид, престъпност и грабеж, народът беден, болен и слаб, това е ГЕРБЪТ ни все пак !

Имало едно време България, няма да има продължение тази статия като след ГЕРБ свършва България ! Освен, ако народът ни жалък, беден и мил не се е усъмнил в тази демократична илюзия и не излезе както преди и да въдвори ред, стабилност и нова България, но надали, надали !
Спете спокойно Български лъвове, скоро няма да има за какво да се борите, защото няма да има България вече!
Ще бъдем една територия населявана от другите не от нашите, ако за нещо се скарат пак другите дето са около нашите да благодарим на ГЕРБ и на техният вожд и Цветанов, неговият слуга, дето на дяволът служат, а не на народа !

Ако народът не проумее, че трябва да се вдигне на борба и да поиска нова алтернатива на управление в страната просто няма да има България, хора разберете !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари