Има ли почва и развитие у нас алкохолния туризъм?

 alkohol

Ако се питате, какво точно е това алкохолен туризъм и дали той има почва  Нас, значи тази статия е за Вас. Ако се разходите из нашето Черноморие, дори и в тези ниски температури, то ще разберете, че този вид почивка и забавление са наистина много бързо развиващи се в страната ни. Даже се оказва, че алкохолният туризъм в страната ни може да е наистина отличен и доходоносен бизнес.

Какво всъщност е алкохолния туризъм и защо толкова бързо набира скорост и в нашата страна? Големи тълпи от туристи се събират заедно, като заливат нашето Черноморие. Там им се предлага обиколка на местните заведения и да опитат всякакви различни алкохолни напитки, като разбира се заплаща това. Един от най-известния курорт у нас за алкохолен туризъм е Слънчев бряг. В него с лиценз официално е разрешен този вид туризъм. Според специалистите тази година наплива на туристи, които ще са дошли при нас за алкохолен туризъм ще е дори повече от миналите години.

Алкохолен туризъм или алкохолен рай за чужденците у Нас

В много страни се наблюдава тенденция за покачване на алкохола, забрана за консумирането му на обществени места и други мерки, с които да се наложи някакъв контрол върху консумирането на му. В нашата страна обаче се прави напълно обратното, а именно цените се занижават, предлага се некачествен алкохол с неизвестен произход, за да може да се привлекат все повече  клиенти. Групи от млади руснаци, германци, британци и скандинавци обикалят до зори заведенията, практикувайки алкохолен туризъм, събуждайки се без никакви спомени по плажовете и на други места. Те просто не могат да се наситят на ниските ни цени и на свободата, която им се предлага у Нас.

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.