Има ли такава държава и любените ще сменят ли позицията си с любещите

Има ли такава държава и любените ще сменят ли позицията си с любещите

„Трябва винаги да има едно на ум, когато става въпрос за АБВ.” Такова предупреждение отправи президентът на ПЕС Сергей Станишев.

Румен Петков се почувства както в денят на едно погребение когато му забраниха да бъде и да пътува в Америка сега след този коментар какво и Европа ли ще му забранят да излиза?

Efekt 2

Нинова пък каза:
„Червените депутати напускат Народното Събрание!” то пък като бяха там кой знае какво свършиха си вика Цветанов и той на свой ред заяви: „Държим да остане преференцията, но трябва да бъде постигнат консенсус в политическия живот.

Това беше желанието и на НФСБ, които също искат преференциите да не участват в решаването и пренареждането на листите”.

Това заяви в предаването „Събуди се” по Нова телевизия и от БСП се събудиха ! Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще участва на 18 февруари 2019 г. в регионална Приятелска закуска в Прищина с домакин министър-председателя на Косово Н. Пр. Рамуш Харадинай.

Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.
И така Цветанов от една закуска в Америка на друга в Косово прави впечатление, че нещо като министър на външните работи Цветанов обикаля да харчи държавни пари и да закусва другаде, а не у тях !

На кого ли жена му сега приготвя закуска сега е друга тема !
Слави Трифонов:
„Нашите управляващи ни любят силно, даже, бих казал – лашкат ни душманската“!
Във видеообръщение дългият направи силен намек за любените и любещите ще си разменят позицията! Сега е времето да разберем има ли такава държава или ние сме пълни наивници?


Дали ще има смяна на местата зависи от Вас !

Време е да им покажем има ли такава държава ? 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.