Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Има ли умерена опозиция в Сирия пита Лавров

Има ли умерена опозиция в Сирия пита Лавров

Умерена опозиция дали не е другото име на терористите?

Лавров нарече „Сирийската свободна армия“ структура-фантом /Поглед.инфо/
„Сирийската свободна армия“ и умерената опозиция като цяло остават фантомни структури – Русия помоли САЩ да пояснят що за организация е това и къде се намира. Това заяви в понеделник (5 октомври) руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от „Взгляд“. „Сирийската свободна армия“ и умерената опозиция като цяло остават фантомни структури – Русия помоли САЩ да пояснят що за организация е това и къде се намира. Това заяви в понеделник (5 октомври) руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от „Взгляд“. „Умерената опозиция трудно може да се похвали с някакви успехи – за тях никой не знае нищо, а и за умерената опозиция не съм чул нищо особено. Говори се за „Сирийска свободна армия“, но тази структура е фантомна“, каза Лавров, цитиран от ТАСС. „В крайна сметка аз помолих (държавния секретар на САЩ) Джон Кери да ни дадат информация къде е тази армия и кой я ръководи. Готови сме дори, ако това действително са въоръжени групи на патриотичната опозиция, които съхраняват дееспособността, състоящи се от сирийци, да установим контакт с нея“, допълни главата на руската дипломация.
Източник: svetoven.pogled.info/news/

календар
календар

Ние от Blife.eu ще коментираме, че тази уж умерена опозиция може да е сбирщина от наемници или другото име на терористите! Това е един вид партизанска война спонсорирана от Американското правителство негласно за да поддържат хаосът и да прекарат тяхната демокрация!Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Умерена опозиция дали не е другото име на терористите? Лавров нарече „Сирийската свободна армия“ структура-фантом /Поглед.инфо/ „Сирийската свободна армия“ и умерената опозиция като цяло остават фантомни структури – Русия помоли САЩ да пояснят що за организация е това и къде се намира. Това заяви в понеделник (5 октомври) руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0

About administrator