инж.Ивайло Илиев-КАПИТАНА иска среща с министърът на вътрешните работи!

От НОД Ивайло ОРГ – инж. Ивайло Илиев-КАПИТАНА поискаха среща с министърът на вътрешните работи за да алармират правителство за извършващото се беззаконие спрямо гражданите на Република България. Г-н министър Демерджиев, обръщам се лично към Вас, казва инж.Ивайло Илиев-КАПИТАНА.

Предупреждаваме , че във видеото са публикувани лични данни и телефонен номер на инж. Ивайло Илиев-КАПИТАНА като това е информация, която той лично изнася в ефира на социалните мрежи и ние не носим отговорност за това. Вижте цялото видео обращение:

Efekt 2


От НПО ИВАЙЛО съзират всички правоимащи органи и организации да се задействат да извършат проверки и да се намесят адекватно законът да се спазва и да с въведе ред в държавата. Милиони са потърпевшите. Милиони са осъдените неправомерно.

Милиони са тези, който трябва да защитени и да бъдат спазени гражданските им права според законът и конституцията на Република България.

Във видеото има изнесена информация и телефонен номер на който можете да се свържете с инж. Ивайло Илиев-КАПИТАНА, ако искате да подкрепите тяхната борба или да бъдете подкрепени.

Ние от Blife.eu  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Виж още: nod-ivaylo.org

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.