Истината за Бареков

В последно време жълтите новини на Бареков стават все повече и повече, чак се чудим да спрем ли да четем вестници или да се гръмнем…

Вместо да е на топло Бареков, той си се разхожда на воля и проповядва като месия посред бял ден, а и не стига, че ни досаждаше като ексжурналист, ами сега реши да превзема българската политика, но и в ЕС се насочва с армията си от майки войни! По-добре беше като Бареков развличаше хората с простията си, ама в заведенията, та да не досажда с присъствието си навсякъде като сега.

А как жалко се мазнеше довчера на Бойко, а днес вече е “сериозна” личност с претенции във всяка една област! Очаквайте скоро новата формация на двамата луди Бареков и Сидеров – БарекоВолия… Ето и скандалното видео, на което всеки “почитател’ на Бареков може да се наслади.

Efekt 2

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator