изпрати новина
Водещи новини

История ислямо-българска

История ислямо-българска Стефан пройнов


Факти и цитати – мисли в стил литературен с рими, мисли и думи с чуждици. За съдът не става този материал, от сега Ви казвам господа във властта !

„Но някои не обичат да знаят за своя български род, а се обръщат към чужда култура и чужд език и не се грижат за своя български език, но се учат да четат и говорят на чужди езици“
Любима дума на вожда си остава „Congratulations”. Но си остават любими и „tebrikler merhaba“, Селям алейкум или … Алейкум селям, което се превежда като „Мир на теб“.
Едно се чудя обаче братко Българино, тези дето идат още прииждат от посока Анадола и все влизат в майчината ни утроба дали мир носят или война, това не мога да разбера?

„О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език?”
Юрода говори даже още лъже и правителство дори направи с шепа родолюбци недолюбци! Даже приветстват и тези, които не говорят нашият език като им строят лагери за настаняване и ги настаняват, даже хранят ги, поят ги, развъждат ги и ги регистрират утре за да могат да гласуват и пак тези във властта да кадруват !
Тук вече Паисий прекали:

„Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели. Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани…”

Така е било в друго време с други хора, с други нрави, макар тази кръв в тези вени да тече някак си се преклонихме и след 500 години съжителство и интеграция глава склонихме и сега и дума да не става, че велик народ сме били и другите народи в битки ние сме победили !
Тази гордост не е понятна на нашите деца, а сега с твоите букви учат други неща, но те не знаят за Тервел как е спрял арабските орди тогава, не знаят и че велик народ сме били, а те знаят друго днес, че американците са ни спасили от турците и че четата на Ботев е била преследвана от законната османска власт според „историкът“ Цветан Цветанов !


А самият Бойко Борисов се подписа в Анкара и с твоите думи написа БУЛГАРИСТАН и се подписа сякаш сложи печата на Сатаната и продаде ни страната !
Така днес трябва нова история да се напише за това парче земя – история ислямо-българска част първа, а втората ще е само история ислямска на държавата ни райска !

Днес други пишат историята ни свята, която вие с кръв сте написали, днес другия пренаписват без кръв, без пот, тихомълком с долари в ръка пишат и пренаписват, променят, изопачават, подменят и на края всичко се загубва що писано от преди остава друго на днешните еничари писмото, а децата се чудят и се маят и няма от къде да знаят, че народ велик сме били и че преди Европа да я има тук сме били, че първите царе на този континент са били нашите и когато ние сме имали крепости, злато и венци другите диваци са били !
Когато ти ни даде гордост с буквите на Кирил и Методи те са били племена, а ние сме били държава, но това сега лесно се забравя !
Първи сме били в Европа и първи ще изчезнем като нация и то до броени години ще ни няма !
Първи сме били и ще бъдем първият народ света, който се е погубил от глупост и простотия или тези прости дето яхнаха властта !
И така мюсюлманската инвазия е вид окупация на една нация, след нея втора, трета и няма да има друго тук освен минарета !
Затова ще кажа с някои думи Турски и аз накрая, че тези патриотични сили във властта освен да дърпат турски бабаи за пиар, а от тях народа няма да има кяр !

И сега да срешем косите на нашите дъщери и като на самодиви да вплетем в косите им пролетни цвета и да ги дадем на идващите орди като курбан, а за нас фесове или дръвник след като сме си избрали премиер дръвник да ни води с пътеводната звезда с полумесец на небосклона, но този път много се качиха на клона и може да се счупи, а счупи ли те ще паднат на земята, тук сме ние както ни наричате раята !История ислямо-българска !„О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език?”

Ние от Blife.eu не говорим с езика на омразата, а на литературен стил !
Десетилетия делихте и разделяхте народа, а сега има нужда от съединение за национално спасение !
Бог да пази България, ако на тоз народ му писне, защото генът си е ген и той не може да бъде изкоренен !
Във вените ни има по капка кръв от Спартак не само та до Петко войвода кехая ! И скоро всички ще Ви кажем, че не сме рая !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*