И аз съм дебил

И аз съм дебил


И аз съм дебил

И това го доказва, че търпя хунтата узурпирала властта !

Дебил съм, но не съм некрофил нито педофил като Премиерът ни, нали ? Българофил съм и това ме прави дебил, модно е да си русофил или русофоб, това второто е американофил нещо като некрофил, ама не точно !
Дебил съм вярно, ама малко пил и като си пийна се усещам, че съм дебил !
Иначе през тежкият работен ден съм бил човек обикновен !

Efekt 2

Обикновен, защото конформизмът е наследство от комунизмът, което ме прави като всички обикновен !

Но днес осъзнавам, че съм дебил и вярно малко пил и това ме прави откровен и си признавам аз съм дебил обикновен !

Като всички онези 80% от страната, които не могат да се подпишат с ръка на сърцето под клетвата на нашите предци Левски, Ботев и Карджата като всички сме такива в страната !
И така Българинът било дебил или не трябва да го обидиш или обереш за да разбереш, че го има българският дух !

Ботев ги нарича идиоти, а Славейков мърши, но днес професор Христов ги нарече дебили, а ние пак сме унили !
Професора се извини и какво променя тук нещата като оставаме си дебили някой унили, други пили, но пак сме си дебили! Има такива, които казват „аз не съм дебил“, но три пати гласувал си за най-големият политически дебил !

Не разбирам от социална политика нито политиката на социалните ни служби, но едно ще ви кажа, ако си от някой гето и не си дебил то значи яко си пил, ако си гласувал за ГЕРБ три пъти до сега значи ти не си дебил, но ти си съгрешил три пъти подред да повториш една беля, а какво е – малоумие или дебилност на духа ? Та и аз съм дебил, но съм бил дебил веднъж и това ще ми тежи на съвестта, че гласувал съм за ГЕРБ когато бях млад дебил, а сега съм по-стар, беден и разорен и сега може по дух да не съм дебил, но докато дебили гласуват и дебили ще ни обрисуват – управляват !

И така докато гласът на двама дебили от гетата са по-важни от тези гласове от БАН или казано на кратко докато купеният вот ви управлява всички сме дебили в страната без значение кой какво си мисли за себе си дори ГЕРБ ви управляват като стадо дебили не сте им мили !

Ако бяхте то щяха да вдигнат пенсии и заплати, щяха да направят болниците ни безплатни, щяха и колите и дрехите ни да не са втора употреба, щяхме да уважаваме пенсионера !
И така и аз съм дебил, но ти си помисли как така от лош материал си станал на ГЕРБА мил или и ти като мен си дебил?
И така тези дето УЖ не били ДЕБИЛИ болници закриват и сега ПОЖАРНИ, а вие си мислете, че сте им мили, не за тях на дела сте дебили, а не на думи като при професора!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.