изпрати новина
Водещи новини

И преди по време на СОЦА си имаше масови убийци.

И преди по време на СОЦА си имаше масови убийци.

И преди по време на СОЦА и сега!
Убийството в Нови Искър не е битово. То е от яд, непонятна ревност и накрая да се докаже пред себе си като мъж. Щом експертизата доказва по безспорен начин, че оръжието е едно и също на убийството и самоубийството то трябва да се доверим. Принципно би било добре медиите да не са толкова нахални за новини.

По тоя начин се обърква залавянето както беше при Росен. Убиеца е бил с раздвоена психика. Иначе не може да се обясни факта, че на 1 януари е пил бира в гаража и е гледал порно. Затова може би е с психо диагноза. Нормално е да се очаква да се гръмне.
Той не иска да попадне в панделата заради това се укривал 8 години.
Друг е въпросът, че или районният инспектор, или опело.
Би трябвало да си знаят района.
Съвсем логичен ход от негова страна е да се гръмне. Не е логично защо не е вазирал още на 1 януари.

Тук е раздвояването на личността.
Не е осъзнал какво е направил, а е отишъл да пие бира и казал, че брат му е починал. Явно на 3 му е дошъл на акълът и осъзнал какво е направил.
Тогава вижда, че е разкрит и обкръжен и единствения изход е смъртта.
За мен не е бил във френския легион тъй като едва ли е говорил друг език освен българския.

На Коледа 1974 година момче на 17 години взима пистолета на баща си и убива 6 студенти и ранява толкоз в общежитие на студентски град. Момчето под въздействието на филма Кръстника си беше втълпил, че е мафиотски бос.

И това през 1974 година, които са най-силни години за Социализма. Само че бързо обществото е забравило този масов убиец.
МВР си свърши професионално и бързо работата си.
През 80-те години в София имаше друг масов убиец психар.
Добриянов от село Лозен, район 9-ти септември.
Въпреки тоталитарната държава той беше разкрит в продължение на няколко години. И по погрешка съпруга на първата жертва беше осъден невинен.
Добриянов си прилича на.руския убиец Чикатило. След залавянето на Добриянов беше освободен от затвора и му беше изплатено обезщетение. Кирил файда.

Преди това е имало масови убийци. И тук е превенцията. Кварталния и оперативния по район, ако си знаят района ще се сведе до минимум такъв вид престъпления извършени от психари.

Борис Грънчаров., Доктор Иван Ястребов Ор.Цветомир Кръстеви Марио Трайков !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*