Кадиров заяви, че всички подлежат на най-жестокото и показно наказание без срок на давност

Кадиров заяви, че всички подлежат на най-жестокото и показно наказание без срок на давност

Кадиров: Ще завържем терористите за безпилотни самолети и ще ги пуснем над главите на съмишлениците им

Това предложение отправи президента на Чечения чрез личния си профил в руския еквивалент на Фейсбук – ВКонтакте. Рамзан Кадиров смята, че терористите трябва да бъдат наказани без съд и следствия.

„Предлагам терористите след задържането им да бъдат завързвани към безпилотните самолети, атакуващи позициите на Иблиската държава (така в Чечения терористична групировка „Ислямска държава“) и да ги хвърлят върху главите на техните съмишленици. Никакви съдебни заседания не са необходими“, написа Кадиров.

Според него разследването срещу свалянето на руския самолет от страна на Ислямска държава трябва да бъде насочено към организаторите на терористичния акт. Кадиров заяви, че всички подлежат на най-жестокото и показно наказание без срок на давност. Той призова за задържането им, без значение къде се намират – в Сахара или на Антарктида.
Източник: bgnews168.com/

Ние от Blife.eu питаме не е ли време Рамзан Кадиров да излезе на арената?

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.