Какво правиш бе, наборе?

Какво правиш бе, наборе?


Какво правиш бе, наборе, как си? Водих внучето на детска градина, е как, е не е като преди, правилата се промениха, водим го здраво, a вземам го болно и не е като преди. На времето в детските градини имаше медицински лица и всяка учителка е с висше педагогическо образование, всяка лелка с медицинско или такова завършили хранително-вкусово такова.

Нямаше банани и мандарини, но пък имаше истинско кисело мляко и всички храни, всички зеленчуци и плодове минаваха проверка за нитрати и съдържание на пестициди и разни отрови.

А месото и колбасите бяха по БДС стандарт и нямаше ГМО, нямаше Е-та, нямаше консерванти и емулгатори, а всичката храна бе чиста, качествена и полезна. Болно дете наборе не се допускаше в групата за да не разболее другите, но сега обаче не е така. Всяко училище имаше дежурен лекар и зъболекар, а сега стигнахме до там, че необразовани лелки учат децата, а пазачът е професор, май в Перник е случая. Ех наборе, защо на времето в училищата се спортуваше, защо всяко дете се проверяваше дали ноктите са изрязани, дали има чиста носна кърпа и как е подстриган и защо имахме чисти и спретнати униформи?

Efekt 2

В училищата се продават наркотици и вече вътре в тях се продават наркотици. Как да ги отгледаме наборе, как да създадем здрава и умна нация, как да създадем умен и разумен народ и продуктивна нация? Незнам наборе, но по мое време аз Тодор Живко създавах образцови домове, създавах силни и морални семейства, по мое време България бе на първо място по качество на образованието, но сега май сте едни от последните. Защо бе наборе, защо стана така, ами аз създадох силна държава, а вие сега вече няма народ нито държава?

Не питай мен защо ви управляват глупаци, попитайте тези, които ви управляват!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.