изпрати новина
Водещи новини

Как се прави революция?

Как се прави революция?


Как се прави революция – това е въпросът на който отговор ще дадем! Ако някой краен радикален елемент излезе и обяви, че ще направи българите на разпалки, че всички християни ще бъдат заклани, а жените им и децата им ще бъдат заставени да приемът ислямът!
Такива крайни радикални твърдения и противопоставяния на верска основа не са от вчера и през всичките години откакто съществуват религиите е имало противопоставяне помежду им !

Въпросът е как се прави революция?
Въпросът е кой и защо допуска това да се случва в Християнска държава да има такива изказвания и то без да носи някой отговорност за това?

Ами просто е – щом премиерът танцува със саби как очаквате да има наказание за това дръзко провокативно изказване, което се превръща и в деяние, пази Боже да не стане!
Ако се обявиш, че искаш да браниш републиката си, страната си, народът си с цената на всичко пък те обвиняват и съдят за това?

Как да възпитаме патриоти и хора, които милеят за родината си след като политиката на ГЕРБ и псевдо патриотичните формати изпращат противоположни сигнали?
След като има НПОТА и Фондации толерирани и субсидирани да прокарват антибългарски доктрини !

Когато правителството, когато медиите, когато образованието и възпитанието не залага на национални ценности !

След като се отричаме от историята си, от родината си, от нацията ни накратко от всичко Българско няма как да възпитаме патриотизъм и родолюбие, няма как да възпитаме будители и революционери, няма как да направим революция !

Каквото посеем – това и ще пожънем !
И докато не сеем любов и родолюбие, а раздор и разделение не ще се освободим от новото икономическо иго ! Защото по презумпция в страната власт се предава или по наследство, или с много кръв! Как се прави революция ли, не знаем! Един протест е невъзможно да направим днес камо ли революция или пък знаем ли като може народът Български един ден да реши да се промени животът си и бъдещето на децата си !

Един велик Българин казва „времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него“!
Дали ще преобърнем времето зависи от нас самите !
Едно е ясно обаче, че е време да изхвърли боклука от властта!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*