Как се прави революция?

Как се прави революция?


Как се прави революция – това е въпросът на който отговор ще дадем! Ако някой краен радикален елемент излезе и обяви, че ще направи българите на разпалки, че всички християни ще бъдат заклани, а жените им и децата им ще бъдат заставени да приемът ислямът!
Такива крайни радикални твърдения и противопоставяния на верска основа не са от вчера и през всичките години откакто съществуват религиите е имало противопоставяне помежду им !

Въпросът е как се прави революция?
Въпросът е кой и защо допуска това да се случва в Християнска държава да има такива изказвания и то без да носи някой отговорност за това?

Ами просто е – щом премиерът танцува със саби как очаквате да има наказание за това дръзко провокативно изказване, което се превръща и в деяние, пази Боже да не стане!
Ако се обявиш, че искаш да браниш републиката си, страната си, народът си с цената на всичко пък те обвиняват и съдят за това?

Efekt 2

Как да възпитаме патриоти и хора, които милеят за родината си след като политиката на ГЕРБ и псевдо патриотичните формати изпращат противоположни сигнали?
След като има НПОТА и Фондации толерирани и субсидирани да прокарват антибългарски доктрини !

Когато правителството, когато медиите, когато образованието и възпитанието не залага на национални ценности !

След като се отричаме от историята си, от родината си, от нацията ни накратко от всичко Българско няма как да възпитаме патриотизъм и родолюбие, няма как да възпитаме будители и революционери, няма как да направим революция !

Каквото посеем – това и ще пожънем !
И докато не сеем любов и родолюбие, а раздор и разделение не ще се освободим от новото икономическо иго ! Защото по презумпция в страната власт се предава или по наследство, или с много кръв! Как се прави революция ли, не знаем! Един протест е невъзможно да направим днес камо ли революция или пък знаем ли като може народът Български един ден да реши да се промени животът си и бъдещето на децата си !

Един велик Българин казва „времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него“!
Дали ще преобърнем времето зависи от нас самите !
Едно е ясно обаче, че е време да изхвърли боклука от властта!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.