Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Как се финансира ДОСТ

Как се финансира ДОСТ

Как се финансира ДОСТ!
Местан тази сутрин по БТВ!
Лютви Местан под натиска на Хекимян не даде отговори за думата ГЕНОЦИД и Турция !

Антон Хекимян силно притисна Местан да даде отговор дали Турция признава Българският и Арменският ГЕНОЦИД, но той избяга от въпроса, че имало видите ли много войни, а тогава Хекимян го попита и за Еврейският Геноцид дали го признава, но той пак излезе от положение и каза, че било друга история!
Местан изпрати много опасно послание не само към ДПС, но и към целият Български народ!

Тече процес на мащабна ценностна трансформация между турци и мюсюлмани като това е едно загатване за радикализиране на турското население и една препратка към всички регистрирани мигранти у нас!

Тече процес на мащабна ценностна трансформация между турци и мюсюлмани, каза Местан!

На въпроса как се финансира Местан той каза, че въпросът е частен и си бил декларирал доходите !
Местан играе много опасна религиозна игра и това, че си пие кафето с Борисов показва васалната роля на Премиерът ни!
Никой не казва обаче защо държавата харчи за охрана по над 4000 лева на ден за Местан и каква роля му е заделена за бъдещето на България и тези промени на душевни граници?
Местан се жалва и че постоянно бил глобяван за това, че говори на майчиният си език и не било демократично това!
Но Местан не отива в Турция да си говори спокойно там !
В крайна сметка Местан е доста скандален политик, който не веднъж се е гаврил с Българската етнос, култура и националната ни гордост !
Да правиш молебен на Шипка на загиналите турци там е доста демократично, нали?
И така има ли място Местан в Българската политика, че да дава оценки и мнения, кажете Вие? От такива опасни игри се раждат войни!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.