Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Как ще ги стигнем Албанците?

Как ще ги стигнем Албанците?


Как ще ги стигнем Албанците след като задминахме Румънците?

Бойко Борисов на безбройните му визити в Европа договаряше износ на млади и внос на мигранти!
Ето как една Албания се бори с демографската криза ! Да добавим, че Албания не се намира в Европейският Съюз и на нея не се гледа като на донор на кадри и потребители за стоки от ЕС!

В една Албания при 1-во дете държавата Ви отпуска еднократна финансова помощ от 12 000 лева !

При 2- ро дете сумата нараства на 19 000 лева. За трето и четвърто има още много стимули ! Държавата Албания има десетки програми за допълнително стимулиране на младите хора и ги потиска към по-добър живот и създава условия за повишаване на популацията и качеството на живот! В България Борисов отпуска от 250 до 350 лв. еднократна помощ в зависимост в коя община живеете, но пък раждането е 900-1000 лв. за сметка на родителите освен, ако не сте Роми, че те пожизнено са освободени от такива плащания по незнайно какви пътища!

И така в България, ако случайно успеете да родите и да отгледате дете то на 90% ще мигрира след като се изучи у нас !

Как ще ги стигнем Албанците ли, както стигнахме Африканците, но и те правят повече деца от нас!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.