Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Кал при калта, медиите във война

Кал при калта, медиите във война


Идва краят на свободата на словото!

Под егидата на киберсигурността ще има сериозна цензура!
Но по-страшното е автоцензурата, а най-страшното те първа предстой !
Започна и нагнетяване между свободните медии, започна люта конкуренция за трафик между тях, алчност ги обзе в копи пейса – който може все краде, валят доклади, наказания и така всички дето са от едната страна на реката някак поалчняха, някак залакумяха и започнаха не срещу хунтата да водят битки и войни, а помежду си, народе разбери !

Кой бил царят на фейка, друг бил разбрал кой го е докладвал, трети в собствените групи трие другите, а забравили, че имало борба единна и започна деление, друг роение !
И докато правителството си краде медиите малки сами ще се изтребят и унищожат като раздора почна, опомнете се, мъстта поражда само мъст, а отмъщението дебне всеки !
Ние от Blife Ви казваме не се делете, не се ядете, не воювайте помежду си, врагът е друг и е общ и само заедно можем да го победим ! Не бъдете алчни за трафик, а за послания, не бъдете дребни хора кой от кого е крал, а се радвайте, че всеки теб те е признал!
Слагайте си активни връзки и бъдете толерантни и недейте се докладва вече, а напротив помагайте на другият бе човече ! Защото врагът е победим само ако всички сме като един !

Кръвта не се измива с кръв и всеки, който отмъщава рано или късно същата съдба го покосява !
Заровете томахавката на войната и насочете срещу ГЕРБ пак войната !
На всички тролове, хейтъри, главни редактори и техните заместници и журналисти, блогъри както и на всички с активна политическа позиция хора всички ние правим реалната опозиция !

Искам да припомня за една притча накратко на всички нас !
И Господ създаде светът и небето от кал, създаде човека от кал и понеже бил зает много дал на всеки един от нас по шепа кал да изградим своят свят ! Хората не са щастливи днес, защото тази кал хвърлят по другите вместо да я използват за да съградят своето щастие!

Хора не хвърляйте калта помежду си, помежду нас, ако ще я хвърляме то да е по хунтата узурпирала нашият свят !
Ако искаме да променим света си, трябва да пестим калта си !
Ние няма да участваме във вашата война, ние си имаме цел и враг и ние ще следваме врага !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари