„Килърите“: Истината трябва да възтържествува!

„Килърите“: Истината трябва да възтържествува!

На последното заседание на делото „килърите“ във Варна стана ясно, че Петър Стоянов-Сумиста е съзирал Страсбург и е завел десетки дела срещу прокурори, свидетели и лъжесвидетели както и срещу оперативни работници работили по сглобяване и монтиране на цялата театрална постановка !

Мъчи се Сумиста да докаже невинността си и това е факт !

Да си припомним как Цветан Цветанов публично и гръмко раздаваше присъди от трибуната на Народното Събрание – една огромна ПИАР акция с гръмки заглавия в пресата съчетана с имена на акции подхождащи за заглавия на първа страница не и на МВР !

Да си припомним и че всеки по това дело, който изпълни заръката на Цветан Цветанов е овъзмезден и е на поста, който е желал и сделката е направена, момчетата са по затворите и всичко това, защото са имали честа да познават Сретен Йосич – борисовият кошмар !

Бойко е спокоен, защото повечето свидетели за неговите мафиотски години са мъртви, а останалите в затвора !

Efekt 2

И колкото и да се борят момчетата тяхната борба е предварително предрешена, а тук на власт е партия ГЕРБ !

Доказателствата за това са, че самият Цветан Цветанов имаше множество дела, който бяха прекратени, защото ГЕРБ контролират съдебната система !

А ГЕРБ е Цветан Цветанов и докато политиците назначават съдиите в страната нашата съдебна система ще си остане „НЕЗАВИСИМА“ и от нея нищо не зависи за жалост!

Някои дела инициирани от Сумиста вече са прекратени заради  НЕДОПУСТИМОСТ!

Петър Стоянов се е жалва и пред Европейския съд по правата на човека.

Сумиста е поискал от ВКС влезлите в сила присъди да бъдат наново преразгледани.

Ние от Blife.eu  питаме кой Европейски съд по „правата на човека“? Този, който има сделка с правителството да отказва молби и да връща и бави дела заради статистиката, че сме първи в Европейският съюз за нарушени права и нашата страна е най-много осъждана и трябва да покаже правителството на ГЕРБ, че имаме съдебна система, която работи и да замаже очите на Европейската комисия?

Как да стане и пред ВКС, четирима от съдиите назначени от квотата на президента назначен от ГЕРБ, а други четири от Политическа партия ГЕРБ и четирима идват и тяхната колегия 8 на 4! Вижте референдумът на Слави Трифонов и как нашите герой от ВКС не зачетоха гласът на 700 000 Българи и ще чуят виковете на Петър Стоянов силно се съмняваме !

В България управлява хунтата на ГЕРБ узурпирала властта с манипулации и контролът на ключовете ведомства и лостовете на властта им гарантира безнаказаност и свободата  да отнемат на всеки свободата !

Над 300 поръчкови убийства неразкрити в страната, а хунтата всява страх с жестокостта си на управление !

Всеки може да бъде хвърлен в затвора и после да пришиват всякакви обвинения само, защото е бил неудобен само, защото е имал бизнес, който те искат да му вземат само, защото не е от ГЕРБ !

Време е да кажем всички „не на страха“! Не ние трябва да се страхуваме, а те са истинските страхливци, който познават страха, защото той живее в тях те са изтъкани от страхове и скоро ще се сблъскат със страховете си !

Защото все повече хора се пробудиха, все повече казват, че не се търпи вече, все повече казваме, че искаме да живеем в нормална правова чиста и свята република и сме готови на всичко за да спасим България от лапите на узорпаторската диктатури !

Скоро време ще развеем Българските знамена и ще запеем: „пак ли ще живееш в лъжа, нема такава държава, пак ли ще търпиш и докога!

Добър вечер уважаеми читатели, някой от Вас знае ли как един милиционер внезапно събужда се милионер?

Не Ви ли омръзна да живеете бедно, не Ви ли омръзна да Ви лъжат на дребно“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.