Кирил Стаменов : Здравейте, дебили

Кирил Стаменов : Здравейте, дебили

Кирил Стаменов : Здравейте, дебили
Здравейте, дебили от държавата на дебилите!
Колко процента от българите слагат за трети път дебила Бойко Борисов на власт?
Те не са ли дебили?
Колко още процента се възползват от властта на дебила Борисов за собствена облага?
Те не са ли дебили?
Колко дебили има по министерствата, контролирани от дебила Борисов, корпорацийте, големите търговски дружества, банките, продадената ни индустрия, съсипаната армия, дебилната полиция, създадените нови министерства за свой хора, облажилите се от корупционните игрички на дебила Борисов? Колко дебила изядоха тонове суджуци?
Съберете ги и ще видите, че проф. Христов е бил много снисходителен, бройката, процента на дебилите е много по-голям!
Вие, ние сме дебили!
Дебили сме щом още се оставяме да ни мачкат дебили …
Не махнем ли дебилите от върховете в държавата , ставаме държава на дебилите!
Точка.Кирил Стаменов : Здравейте, дебили

Това публикува на стенат си полковник Кирил Стаменов !
Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.