КИРИЛ СТАМЕНОВ: НИЧИЯ ЗЕМЯ ПО НОВА?!

КИРИЛ СТАМЕНОВ НИЧИЯ ЗЕМЯ ПО НОВА?!


КИРИЛ СТАМЕНОВ НИЧИЯ ЗЕМЯ ПО НОВА?!
(Автори на това отвратително, антибългарско предаване са Даниела Тренчева и Елена Чопакова, не ги познавам, а и не искам, откачалки сбъркани …)
Та чия земя е „ничия“?
България ли, българската земя на моите, нашите прадеди, деди, защитавали векове наред тази „ничия“ земя с кръвта си!
Земята на която се раждат българи, земята която ни храни векове наред, тя ли е „ничия“?
На кого е, бе кукувици платени, показващи ни само цигани, гадостите в тази наша бивша прекрасна Родина, ами щом е „ничия“, значи не е българска …
Я ни светнете на кого е тази „ничия“ земя!
На Бойко и бандата ли му е тази земя, която те продават безогледно, циганизират я, турцизират я с помощта платени кукувици като вас?

Моята, нашата земя не е „ничия“, а българска земя, земята на българите тук, на Балкански полуостров, където всяка педя от тази земя е полята с българска кръв, с българска пот която нашите деди, прадеди, баби са обработвали от първи петли до залез слънце за да я има България, да има с какво да се хранят българите, с истински с български хляб, плодове, зеленчуци, с български животни, истинска храна, истинско биволско и кравешко мляко, български масла които нашите баби са произвеждали ръчно с много труд!

Земята с уникалното си кисело, българско мляко, земята на българските рози, розово масло, единствено в света!
Земята с прекрасни планини, езера, земята дадена ни от Бог, земята от която няма по-прекрасна и красива в света!
Земята на българите повече от 1300 години, с плодородните си земи, златни житници, море …
Не е огромна нашата земя, само 111 хил.кв километра, но това е нашата земя, земята на българите която ние обичаме, а такива като вас най-нагло се подиграват с нея, показват по медиите съвсем целенасочено само някакви ужасии, промиват мозъците на нашите деца, променят историята ни, докато управляващите бандити я разпродават!
Не искам да пиша повече за порнографското ви, антибългарско предаване, отвратен съм!
А вие, Даниела Тренчева и Елена Чопакова, като искате лесни кинти, излезте на Околовръстното, по магистралите, ама трябва много да се трудите защото ще работите за жълти стотинки!
Никой нормален мъж няма да си даде парите за вас двете, не ставате …
Отврат!
Аре изчезвайте, а тези от СЕМ дето ни ядат от нашите данъци, не ви ли спрат порно предаването, ние ще им спрем папкането, както и на продажните политици за които работите съвсем тенденциозно …
Вденахте,ли тъпи патки?
Ще вденете …
Това публикува на стената си Кирил Стаменов !

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.