Кирил Стаменов: Това е мръсна комунистическа пропаганда !

Кирил Стаменов ; това е мръсна комунистическа пропаганда !


Кирил Стаменов: Това е мръсна комунистическа пропаганда !
Шкембеджийница, мекичарница, бюрекчийница, истински гевреци, българско кисело мляко, денонощни, почти безплатни закусвални с разнообразно българско меню, служебен стол, където преяждаш за една кинта?
Детски кухни?

Да търсиш връзки и да даваш пари за кварталната детска градинка, за началното училище, за гимназия, за професионални техникуми, за висше образование, ако не си на конкурентно ниво през социализЪма?
Да харчиш повече от колкото получаваш, да можеш да се сдобиеш със собствен апартамент, да те пращат всяко лято насила по разни тъпи ведомствени станции на море, през зимата на планина?

Да имаме най-доброто образование на континента Европа, не само в “Западните Балкани” …
Да строим ж.п. линии, мостове, магистрали, метро без заеми, да си копаеме рудата и златото за нас – българите, да не се притесняваме за битови сметки, храна, да не живеем в страх …

Efekt 2

Ето това е мръсна комунистическа пропаганда и промиване на мозъци!
Слава на Бога, че се отървахме от тези гадни, тоталитарни манипулатори …
Сега, сега при демокрацията е истината!

Онова беше манипулация, не разбрахте ли бе?
Хайде да ни е честита!
Така рече Кирил Стаменов !

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.