изпрати новина
Водещи новини

КИРИЛ СТАМЕНОВ: ХЕЙТЪР

КИРИЛ СТАМЕНОВ: ХЕЙТЪР


КИРИЛ СТАМЕНОВ: ХЕЙТЪР

ХЕЙТЪР …(Що е „хейтър” и има ли почва за него)?
Може би се досещате от името… hater – мрази всички!
Хейтър е човек, който мрази всички около него, злобен, човек – асоциален, без личен живот, обичайно е в позицията да се отнася негативно към нещо, което повечето хора одобряват; негативен, враждебно настроен тип.
Хейтърът намира недостатъци във всичко което не е негово, не притежава или не може да прави. От английски „to hate“ – мразя…
Те са между нас, в социалните мрежи, в квартала, в блока в който живеете, ваши колеги в работата, бизнеса … Те са навсякъде!
В социалните мрежи повечето са без лица, с чужди снимки на профила, котенца, цветенца, хубава природа. Те ви искат приятелство, наблюдават и четат вашите публикации, тези на приятелите ви, те самите нищо не правят защото не могат – само споделят, качват снимки и картинки от социалните мрежи и интернет, докато се вържете и решите, че са ви приятели и след това започват да изливат помията от себе си върху всичко и всеки!

Това е звездния миг на хейтера – да показва омраза, да хули, обижда, да намира кусур на всичко и всеки, да критикува … Това е върха на неговата скрита същност, на неговата душевност.
Хейтърите не са само в социалните мрежи, те са ваши съседи, които ви поздравяват всеки ден учтиво, показват съпричасност, съчувствие, „радват” се на децата ви, гледат да измъкнат някаква информация за вас, а след това да ви очернят, да пускат всевъзможни гадости по ваш адрес и са много щастливи ако успеят поне с нещо да ви навредят … Те искат вие да не сте щастливи, те ви наблюдават зад пердетата, подслушват ви, разпитват за вас само и само да могат да излеят в подходящ момент омразата си срещу вас, срещу всичко нормално и човешко, защото те мразят всичко и всички!
Любимо място на хейтърите са популярните форуми, блогове и чатове. Там може да „облъчи“ голямо количество хора със собствената си неприязън, без никой да знае кой си и какъв си. Аудиторията е гарантирана, а „посланието“ ще достигне не само този, за когото е предназначено, а и до неговите приятели.

Той не може да намери щастие от успеха на друго лице…
Хейтърите са едни от най-досадните хора, тъй като те винаги ще намерят недостатъка в нещо положително.
Хейтърите се хранят с кръв, те не могат да понесат успеха на друг, щастието му, положението му в обществото, това че някой е постигнал нещо повече от тях, не е мишок и нещастник като тях, че той – другият е успял, че може, че знае повече от тях …
Хейтъра трудно ще го познаете – той обикновено е добре облечен, излъскан и мазен, потаен, гледа да намери контакт с вас или ваши приятели с една единствена цел – да ви оплюе, окаля, очерни в подходящ момент!
Хейтъра е този който преди години с най-голямо удоволствие ставаше доносник, пишеше доноси, а ако не го потърсеха той сам предлагаше услугите си …

Хейтъра е най-обикновен неудачник, нещастен човек който не знае как и не може да намери собственото си щастие в живота, за него най-голямото щастие е когато успее да окаля и очерни друг, нещо което другите харесват, на него му доставя удоволствие единствено когато може да подразни, да нарани някого, той не харесва никого и нищо!
Хейтърите са навсякъде около нас, в живота ни, в обществото … Той се храни от собствената си злоба и ненавист към всеки и всичко!
Да, хейтърите са тук и винаги ще ги има …
Не им се връзвайте!

Мачкайте ги щом ги усетите, те са вредни …

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*