КИРИЛ СТАМЕНОВ: ХЕЙТЪР

КИРИЛ СТАМЕНОВ: ХЕЙТЪР


КИРИЛ СТАМЕНОВ: ХЕЙТЪР

ХЕЙТЪР …(Що е „хейтър” и има ли почва за него)?
Може би се досещате от името… hater – мрази всички!
Хейтър е човек, който мрази всички около него, злобен, човек – асоциален, без личен живот, обичайно е в позицията да се отнася негативно към нещо, което повечето хора одобряват; негативен, враждебно настроен тип.
Хейтърът намира недостатъци във всичко което не е негово, не притежава или не може да прави. От английски „to hate“ – мразя…
Те са между нас, в социалните мрежи, в квартала, в блока в който живеете, ваши колеги в работата, бизнеса … Те са навсякъде!
В социалните мрежи повечето са без лица, с чужди снимки на профила, котенца, цветенца, хубава природа. Те ви искат приятелство, наблюдават и четат вашите публикации, тези на приятелите ви, те самите нищо не правят защото не могат – само споделят, качват снимки и картинки от социалните мрежи и интернет, докато се вържете и решите, че са ви приятели и след това започват да изливат помията от себе си върху всичко и всеки!

Това е звездния миг на хейтера – да показва омраза, да хули, обижда, да намира кусур на всичко и всеки, да критикува … Това е върха на неговата скрита същност, на неговата душевност.
Хейтърите не са само в социалните мрежи, те са ваши съседи, които ви поздравяват всеки ден учтиво, показват съпричасност, съчувствие, „радват” се на децата ви, гледат да измъкнат някаква информация за вас, а след това да ви очернят, да пускат всевъзможни гадости по ваш адрес и са много щастливи ако успеят поне с нещо да ви навредят … Те искат вие да не сте щастливи, те ви наблюдават зад пердетата, подслушват ви, разпитват за вас само и само да могат да излеят в подходящ момент омразата си срещу вас, срещу всичко нормално и човешко, защото те мразят всичко и всички!
Любимо място на хейтърите са популярните форуми, блогове и чатове. Там може да „облъчи“ голямо количество хора със собствената си неприязън, без никой да знае кой си и какъв си. Аудиторията е гарантирана, а „посланието“ ще достигне не само този, за когото е предназначено, а и до неговите приятели.

Efekt 2

Той не може да намери щастие от успеха на друго лице…
Хейтърите са едни от най-досадните хора, тъй като те винаги ще намерят недостатъка в нещо положително.
Хейтърите се хранят с кръв, те не могат да понесат успеха на друг, щастието му, положението му в обществото, това че някой е постигнал нещо повече от тях, не е мишок и нещастник като тях, че той – другият е успял, че може, че знае повече от тях …
Хейтъра трудно ще го познаете – той обикновено е добре облечен, излъскан и мазен, потаен, гледа да намери контакт с вас или ваши приятели с една единствена цел – да ви оплюе, окаля, очерни в подходящ момент!
Хейтъра е този който преди години с най-голямо удоволствие ставаше доносник, пишеше доноси, а ако не го потърсеха той сам предлагаше услугите си …

Хейтъра е най-обикновен неудачник, нещастен човек който не знае как и не може да намери собственото си щастие в живота, за него най-голямото щастие е когато успее да окаля и очерни друг, нещо което другите харесват, на него му доставя удоволствие единствено когато може да подразни, да нарани някого, той не харесва никого и нищо!
Хейтърите са навсякъде около нас, в живота ни, в обществото … Той се храни от собствената си злоба и ненавист към всеки и всичко!
Да, хейтърите са тук и винаги ще ги има …
Не им се връзвайте!

Мачкайте ги щом ги усетите, те са вредни …

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.