изпрати новина
Водещи новини

Когато кебапчетата парят!

Когато кебапчетата парят!


Когато кебапчетата парят значи всичко е наред !
Шибаната истина за патриотизмът и национално-освободителните борби на България!
Когато кебапчетата парят значи има някой лев в джоба и с мезето винаги пиене върви !

Та и така когато кебапчетата парят значи всичко е наред и можеш и за малко всичко да забравиш всичко случващо се в страната и в шибаният си живот ! Наздраве, звън на чаши или на крак с ПЕВЕЦЕ в ръка казваме си „да сме живи, да сме здрави“ и наливаме в устата зажадняла и да изрече някой псувня по управляващата мафия !

Когато кебапчетата парят някак си за кратко човек се телепортира в друг свят, в други измерения чалгата е силна и придава други настроения – ставаме силни, буйни не сме, мърша и някак си народ, ставаме смели и забравяме за страхът, а свободата на словото се превръща в свободия и дупе да им яко и на тия и на уния дето 278 години крали и стават не дебели, а кавали !
Майките им го унасят яко, а фалшивата пиячка прониква в кръвоносната система и всеки става силен, всеки прави схема как да свали тази система !

Идва миг, в който душата се разгаря, музиката се променя, вадят се яките кръчмарски парчета и във всеки един от нас напира гняв и сила накратко избива ни на революция, падат кули и бариери, ставаме на маса много смели ! Изведнъж във вените ни кръвта на Ботев и на Левски някак си потича „аз мамицата им ще еб…“ се казва често без да се срича !

Такива сме в България силни и смели, ама само на софра щом дойде сутринта запътваме се тихо и кротко с наведена глава като три синджири роби навързани по тротоара и няма патриотизъм и няма шум нито врява !

Забравили, че вчера сме били революционери крачим тихи и смирени и пак синджира ни е на врата и пак робството ни е на гърба и единствените мисли днес са за айран или за газирана вода пак нещо ти гори, но в корема не в душата, а обувките ти втора употреба каквато ти е и колата и дрехите, жената и съдбата, ако щете докато сме роби на хунтата узурпирала властта ще давим мъка с алкохол, кебапчета за гарнитура както малко чалга и така !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*