Когато кебапчетата парят!

Когато кебапчетата парят!


Когато кебапчетата парят значи всичко е наред !
Шибаната истина за патриотизмът и национално-освободителните борби на България!
Когато кебапчетата парят значи има някой лев в джоба и с мезето винаги пиене върви !

Та и така когато кебапчетата парят значи всичко е наред и можеш и за малко всичко да забравиш всичко случващо се в страната и в шибаният си живот ! Наздраве, звън на чаши или на крак с ПЕВЕЦЕ в ръка казваме си „да сме живи, да сме здрави“ и наливаме в устата зажадняла и да изрече някой псувня по управляващата мафия !

Когато кебапчетата парят някак си за кратко човек се телепортира в друг свят, в други измерения чалгата е силна и придава други настроения – ставаме силни, буйни не сме, мърша и някак си народ, ставаме смели и забравяме за страхът, а свободата на словото се превръща в свободия и дупе да им яко и на тия и на уния дето 278 години крали и стават не дебели, а кавали !
Майките им го унасят яко, а фалшивата пиячка прониква в кръвоносната система и всеки става силен, всеки прави схема как да свали тази система !

Efekt 2

Идва миг, в който душата се разгаря, музиката се променя, вадят се яките кръчмарски парчета и във всеки един от нас напира гняв и сила накратко избива ни на революция, падат кули и бариери, ставаме на маса много смели ! Изведнъж във вените ни кръвта на Ботев и на Левски някак си потича „аз мамицата им ще еб…“ се казва често без да се срича !

Такива сме в България силни и смели, ама само на софра щом дойде сутринта запътваме се тихо и кротко с наведена глава като три синджири роби навързани по тротоара и няма патриотизъм и няма шум нито врява !

Забравили, че вчера сме били революционери крачим тихи и смирени и пак синджира ни е на врата и пак робството ни е на гърба и единствените мисли днес са за айран или за газирана вода пак нещо ти гори, но в корема не в душата, а обувките ти втора употреба каквато ти е и колата и дрехите, жената и съдбата, ако щете докато сме роби на хунтата узурпирала властта ще давим мъка с алкохол, кебапчета за гарнитура както малко чалга и така !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.