Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Код Червено в цялата страна! Политическият грип обхваща цялата страна !

Код Червено в цялата страна! Политическият грип обхваща цялата страна !


Политическият грип обхваща цялата страна !

Борбата между микроорганизмите и макроорганизмите Политическият грип започна с протестът на ромите заедно с циганите и заканата за епидемичност в това явление е притеснително !

Грипът засяга цялата система и всички органи на държавата като така е и в политическата епидемия когато пламнат малките организми ще променят и цялото статукво на макроорганизъмът и ще бъдат засегнати всички органи ! Системата е в застой докато има симптоми на епидемично разпространение на ромско ниво !

Идват избори и микроорганизмите от щамът РОМ започнаха да вдигат цената !

За съжаление другите Български бактерии са пасивни – един вид са политическата имунизация им е притъпила сензитивността !
Без тотална епидемия не ще променим тоталитаризмът на макроорганизмът наречен политическа мафия!

Дали е код Червено в страната, няма да обявят по медиите, а те ще ви занимават с други неща далеч от фокусът политическо-мафиотската кухня!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.