Кой запали чергата на Борисов?

 Кой запали чергата на Борисов?

Кой запали чергата на Борисов? Страховете на диктатора е глава от романът “Страх“. И така спомняме си делото „Килърите“ и как едни хора се озоваха доживот в затвор, защото някой подшушна на Борисов, че има сръбски грехове към Сретен Йосич.

 

Това е най-големият кошмар за греховният диктатор и сега сагата продължава с нов сценарий, че видите ли Цветан Василев, който е в Сърбия и едва ли не си пие кафето със Сретен Йосич, бил подсигурил 500 000 000 лева за политическа партия с русофилска насоченост и пак пламна чергата под краката на Борисов и страховете оживяват в параноичната глава на диктаторът.

Efekt 2

 

Изследване показва, че в България над 75% са русофили и такъв политически проект най-логично би успял. И така от години се говори за такъв проект, но само се говори като Русия не е дала нито знак, нито и най-малък намек за такива намерение свързани с България. Русия няма никакви интереси у нас иначе нямаше да има Американски Бази, а Руски повярвайте ни.

И така страховете от руското ресто са чисто икономически и от мафията знаят как един човек малко го набили в Дубай, после същият човек го респектирали в Турция, но това, че един човек има да дава пари на Руснаци си остава чисто негов проблем, не на Българин, а това, че този човек е казал някога че: „Муха и Банка с вестник се убиват” някак си го прави свързан с КТБ, Цветан Василев, Бойко Борисов и всичко това, което се казва в България за шпионски скандал си има своето мафиотско икономическо обяснения, а другото е гримиране на репресия от страна на властимащите.

Така Русия няма никакви интереси свързани с Българин, но Руската мафия и Българската си имат едни хъркания за едни пари дето ги преведоха за строежът на „Южен Поток“ и някак си потънаха у нас . И така властимащите и техните страхове нямат нищо общо с хибридна война и пропагандна такава, няма шпиони, няма разветки, няма нищо освен страховете на едни хора.

Все пак спомняме си когато Борисов ходи в Русия да иска отсрочка от Путин, забравяйки как се биеше в гърдите пред Баварските си приятели как бил спрял всички инфраструктурни проекти на Русия. И така шпиони няма освен в главите на Американските шпиони, защото на шпионинът все шпиони му се привиждат. Въпросът е кой запали чергата на Борисов?

Все пак човек струва толкова колкото струва думата му.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.