Кой разпъва чадър на Влади Горанов?


Черен офицер в пат! Най-важният офицер на шахматната дъска на Бойко Борисов е в шок и ужас след като бе заплашен, че има компромати срещу него и така Горанов каза „ако има нещо да го вади, че да се свършва“! Изнервен е и го показа в ефир като усеща, че идва краят на неговият Пир. Пир по време на чума. Борисов и статуквото Бранят Горанов, но емоциите им не издържат и няма как да издържат дълго.

Изнервени и обвинени бушонът на Борисов е загрял до краен предел, но за морал и дума не може да става, а Васил Божков ги пържи на бавен огън. Отмъщението се сервира бавно. В крайна сметка всички ние виждаме, че става дума за рекет, който преминава в грабеж. И някой трябва да го отнесе, а Горанов е на дневен ред. Страхливият Борисов влезе в обяснителен режим, но се дистанцира от Горанов.

Кой разпъва чадър над Влади Горанов? За всеки случай той е удобният Министър на трима царе, а на дъската има място за един. Домусчиев, Бойко на кого да служи Горанов като в момента заради него потъва кораба? Божков играе ва банк, защото няма какво да губи, но тези тримата имат и сега се очаква да свалят чадъра над Горанов и да го изтеглят в сянка. Кой опъва чадър над Горанов ли, не съм аз!

Efekt 2

Въпросът за чадъра е риторичен като всички знаят как масонска линия го крепят, как за олигарсите работи и докато Дянков ни обяснява, че пицата ще е постна при Влади Горанов пица няма. Това е последният най-главен бушон на таблото на правителството, ако Горанов подаде оставка след него е Борисов.

Васил Божков няма да си остави магарето в калта, а Бойко заяви, че и магаре да сложат ще бъде избрано та имената нямат значение и порочната практика си остава. Който и да Ви управлява, народа все повече обеднява!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.