Кой свали Тодор Живков от власт и кой командва парада?

Кой свали Тодор Живков от власт и кой командва парада?


Тодор Живков: Народът е затънал до гуша!
Тодор Живков за забравените истини за управление на България +ВИДЕО!

Спорът дали сме спасили евреите и какво сме направили за тях и те какво за нас ? Тодор Живков говори за няколко човека, които в задкулисие са можели да предизвикат такива процеси, които да разтърсят държавата из основи – свалянето му от власт и управление !
Днес тези няколко човека дали са между живите ние не знаем, но техните деца, синове и дъщери със сигурност са наследили силата да предизвикват такива процеси !
Този народ еврейският управлява и далеч по-големи геополитически процеси в световен мащаб ! Знаем какво е влиянието на Сорос върху света !
Има и друг и влиятелни евреи, които имат силата да влияят!

”През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!”
– Едмонд дьо Ротшилд това казва един от тях !Кой свали Тодор Живков от власт и кой командва парада?

Мненията са разнородни за влиянието на тези имена върху картата на света и картата на човешките съдби !
Дали Русия или България е спасявала евреите, дали Хитлер ги е избивал, дали Българският народ е направил много за тях или е можел повече това са гледни точки на една история, но съвременното робство се крепи на тях, а ако някой откаже да бъде погълнат в икономическото робство е поглъщан от хаоси дори смърт !
Тези хора контролират света и всичко живо в него !

Efekt 2

Добре е да се знае, че и ние сме направили нещо за този народ, който не познава милост нито дава прошка, но е заклеймяван за всички беди на този свят произлизащи от него ! И след като Джейкъб Ротшилд заявява открито, че всички воини са създадени и контролирани от тях това е вид самопризнание, че всички злини идват от тях на това човечество !
Дали те са Богоизбраният народ, който да регулира човешката популация, дали има Бог, който дава права, дали всичко това не е една порочна практика от векове, която се повтаря и заради пари, власт и алчност за ресурси и контрол и те са готови да пожертват всяко живо същество на планетата за да продължат да управляват хаосът, който е създаден от самите тях ние не знаем !

И ако това не е мит и тези хора наистина управляват света, защо не дадат шанс на човечество на България да се спасим след като ние сме ги спасили? Контролът над човечеството не преминава през човечността да ни се даде шанс означава управленският елит да прояви слабост, да прояви милосърдие черта, която то не притежава и след като Твореца ги е избрал как този елит не е разбрал, че не да рушиш, а да създаваш е най-голямото творение на Господ Бог освен, ако не говорим за различни Богове, освен, ако не говорим за едни отминали времена и един изгубен свят за който днес говорят историците за който можем да прочетем в Библията свят, в който Бог не е същият и неговият народ не е същият, свят, в който войната е тази, която движи икономиките!

Войната е тази, която движи светът, войната между хората и религиите между човекът и природата между тленното и нетленното, между адът и раят !
А дали те не са избрани от Сатаната и адът е тук на Земята оставаме на Вас да решите ! Ние не проповядваме омраза към даден етнос или народ, а ние коментираме цитати ! Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група. В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец. Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.
Против тези престъпления е и нашата борба. Всяка еко система има регулатори на популацията, а дали Евреите са този регулатор за нашият вид ние не знаем, не знаем дали има и Ад и Рай, но със сигурност човечество на тази планета не живее добре или трябва да бъдем благодарни и на това, защото има поговорка, че от лошо има и по-лошо !
Тодор Живков е знаел за тези хора и чак когато е свален той споменава за тях !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.