КОЙ ще строи магистрала Хемус, а как кой, пак КОЙ !

КОЙ ще строи магистрала Хемус, а как кой, пак КОЙ !


Ами като няма кой да строи пак ще строи КОЙ !
Вярно че животът е спектакъл, ама на манежа все едни и същи !
Уж ДПС са в опозиция и се борят срещу властта, ама пак намазаха филията с маста и пак бузи зачервили, и пак яли, и пак пили !

След Хитрино и поредните кметски обятия, в който се гушна Бойко Борисов идват обятията на Делян Пеевски !

И пак така уж се мразят и се делят на софрата, пак са си същите и пак ни грабят и пари делят !
Сега пътната обстановка в Боаза отсечка от 9.3 км от магистрала “Хемус” между Ябланица и Боаза. Класираният на първо място кандидат е “ХВП Ябланица“ ДЗЗД, в което участват:
“Хидрострой“ АД, “Водстрой 98“ АД и “Пътстрой Бургас“ ЕООД, съобщиха от АПИ. И така предложената цена от дружеството е 54 990 000 лв. без ДДС.

Efekt 2

Срокът за изпълнение на обществената поръчка „Изготвяне на технически проект и строителство (инженеринг) на АМ „Хемус“, участък от 78+500 до км 87+800“ е 910 дни. От тях 180 дни са за проектиране, а 730 дни за изграждане на обекта.

Автомагистралната отсечка ще бъде с по две ленти за движение в посока по 4 м, две ленти за спиране по 3 м, средна разделителна ивица – 2 м, водещи ивици и банкети.

Предвидено е построяването на 5 селскостопански подлеза, 2 селскостопански надлеза, както и подлез при общинския път Брестница – Съева дупка.
Ще бъде изградена и етапна връзка при километър 87+600 с път I-4 Коритна – Белокопитово за проектна скорост 60 км.

На това се казва принципност и така де по принцип Бойко Борисов преди година и половина уж ги спря, а сега излезе, че не е така !

Кой е по-по-най сега?
Кучетата си лаят, кервана си върви, а за да върви кервана пътища си трябват и те така уж са опозиция, уж са врагове, а на баницата са царе !

Така в нашата страна на власт си остава дебелата свиня и някои ще попитат:
КОЙ друг ще го посочат с пръст и ще кажат Той !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.