изпрати новина
Водещи новини

КОЙ ще строи магистрала Хемус, а как кой, пак КОЙ !

КОЙ ще строи магистрала Хемус, а как кой, пак КОЙ !


Ами като няма кой да строи пак ще строи КОЙ !
Вярно че животът е спектакъл, ама на манежа все едни и същи !
Уж ДПС са в опозиция и се борят срещу властта, ама пак намазаха филията с маста и пак бузи зачервили, и пак яли, и пак пили !

След Хитрино и поредните кметски обятия, в който се гушна Бойко Борисов идват обятията на Делян Пеевски !

И пак така уж се мразят и се делят на софрата, пак са си същите и пак ни грабят и пари делят !
Сега пътната обстановка в Боаза отсечка от 9.3 км от магистрала „Хемус“ между Ябланица и Боаза. Класираният на първо място кандидат е „ХВП Ябланица“ ДЗЗД, в което участват:
„Хидрострой“ АД, „Водстрой 98“ АД и „Пътстрой Бургас“ ЕООД, съобщиха от АПИ. И така предложената цена от дружеството е 54 990 000 лв. без ДДС.

Срокът за изпълнение на обществената поръчка „Изготвяне на технически проект и строителство (инженеринг) на АМ „Хемус“, участък от 78+500 до км 87+800“ е 910 дни. От тях 180 дни са за проектиране, а 730 дни за изграждане на обекта.

Автомагистралната отсечка ще бъде с по две ленти за движение в посока по 4 м, две ленти за спиране по 3 м, средна разделителна ивица – 2 м, водещи ивици и банкети.

Предвидено е построяването на 5 селскостопански подлеза, 2 селскостопански надлеза, както и подлез при общинския път Брестница – Съева дупка.
Ще бъде изградена и етапна връзка при километър 87+600 с път I-4 Коритна – Белокопитово за проектна скорост 60 км.

На това се казва принципност и така де по принцип Бойко Борисов преди година и половина уж ги спря, а сега излезе, че не е така !

Кой е по-по-най сега?
Кучетата си лаят, кервана си върви, а за да върви кервана пътища си трябват и те така уж са опозиция, уж са врагове, а на баницата са царе !

Така в нашата страна на власт си остава дебелата свиня и някои ще попитат:
КОЙ друг ще го посочат с пръст и ще кажат Той !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*