Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

КОКА КОЛАТА

КОКА КОЛАТА


КОКА КОЛАТА – МЪРТВА ВОДА, ОТРОВА СЪС ЗАБАВЕНО ДЕЙСТВИЕ

Фосфорната киселина, която кока колата съдържа, може да причини ерозия на слизестата обвивка на стомаха. Тази киселина извежда калция от костите и с времето, ако продължите да пиете кока кола, може да се разболеете от остеопороза – заболяване, свързано с намаляване плътността и здравината на костите, които стават “чупливи”. Днес дори хората на 40 години са застрашени от остеопороза. Ако пуснете един нокът във фосфорна киселина, той напълно ще се разтвори.

Фосфорната киселина нарушава работата на черния дроб и променя киселинно-алкалния баланс в бъбреците.
Недостигът на калций в организма също повишава вероятността от хипертония – повишено кръвно налягане, гингивит (възпаление на венците), пародонтоза (системно поразяване на пародонта). Недостигът от калций може да е една от причините за падането на зъбите.
Още един компонент на кока колата е царевичният сироп, който може да причини ерозия на емайла на зъбите и до затлъстяване. Захарта разтваря емайла на зъбите и влошава състоянието на устната кухина.

Една малка кутия кока кола съдържа 130 калории и осем чаени лъжички захар. Още щом я изпиете, нивото на кръвната ви захар рязко скача, повишава се и нивото на инсулина. Излишната захар черният дроб превръща в мазнини, които се отлагат в мастните депа на нашето тяло.
Един час след като сте изпили кока колата, вие усещате вялост и раздразнение – нивото на кръвната ви захар е паднало.
Ако сложете бръснарско стоманено ножче в чаша Кока Кола до сутринта ще изчезне! Щом може да разгражда стомана какво става с желязото във вашата кръв?

Липсата на желязо в организма води до анемия !
Повишената киселина среда стимулира раковите клетки ! Чаша кола ли не благодаря !

Преди да изпиете тази кутийка кока кола, помислете дали си струва да изпитате това минутно удоволствие, а впоследствие да увредите здравето си.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.