Колко данък ще платим на народните будители?

Колко данък ще платим на народните будители?

Колко данък ще платим на народните будители?
Спите ли, драги зрители?
Колко струва данък „спокойствие“ на народните будители? И така рекетът на държавата се нарича данък „спокойствие“, а рекетът на партиите се нарича стабилност !

Добър вечер уважаеми зрители, спите ли?
Всичко е грабеж и рекет, и защо събираме капачки за кувьози за децата, защо пращаме СМС-и когато събираме пари за някой болен в нужда, а защо не е обратното, защо тези милиони не отиват за децата и болните?

Не държавата ни е скапана, а политиците ни са такива алчни и как от главно мюфтийство ще получават заплати като народните будители, онези учители?

Efekt 2

Етническият мир е добре спонсорирано мероприятие !
И така държавата ни не решава проблеми, а тя само ги финансира !

Време е да изхвърлим боклука от властта ! Колко данък ще платим ли ?
Милиони за религия добре, но да отидеш с Мерцедес да просиш някак си не върви, нали?

Важно е да има етнически мир и разбирателство, стига да не се търгува с това, но трябва да има и социален мир, морал и етика, нали?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.