Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Колко като тебе вече плакаха?

 

Колко като тебе вече плакаха?

Колко като тебе вече плакаха Българино?

Колко са тези, които със сълзи изпращаха децата си в чужбина, милиони са в чужбина прокудени да търсят препитание в странство!

 

Колко като тебе вече плакаха когато останаха без работа и препитани ?

Колко са тези, който всяка вечер казват „Господи, благодаря Ти за хляба, който Си ми дал. Благодаря Ти за живота, който внасяш чрез него в мене“ и тези, които благодарят на Аллах и всички и после със сълза в окото си лягат пак бедни и гладни в недоимък и мъка?Колко като тебе вече плакаха

 

Колко като тебе плакаха когато чуха диагнозата си за здравното заведение и цената на лечението без капка човешко отношение?

 

Колко са тези, които плакаха след като бяха ограбени и бити, колко са, кажете господа политици?

Системата ни убива без жалост, безспир, милост няма за никого и сълзите не помагат !

Колко като тебе плакаха, колко ми кажи давят сълзите си с алкохол, колко са знаеш ли ги ти ?

Колко са и политиците дето казват, че децата уж болни, а майките кресливи, циганите нагли и крадливи ?

 

Колко са тези, които с ограбен бизнес и със съсипани съдби, нима не плачат и те когато са сами?

 

Колко като тебе плакаха когато системата Ви игнорира когато се подиграват с вас и тук, и в чужбина, колко плакаха кажете, но не крийте и не мълчете !

 

Цветан Цветанов казва „ние ги изваждаме от обществото“ и така затворите са пълни с техни врагове, пълни са с хора, които не паднаха на колене нима и те не проляха и една сълза в силата си на духа, нима техните близки и роднини не плакаха и не кълнаха?

 

Колко като тебе вече плакаха когато Банката домът му взе, колко ЧСИ-та им помагаха, колко сълзи се проляха в тази бандитска държава, колко ?

 

Колко като теб и мен плакаха!

Сподели на стената си, ако плакал си поне веднъж заради това хайдушко отношение, заради това бандитско управление !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.