изпрати новина
Водещи новини

Колко струват пурите на Бойко ?

Колко струват пурите на Бойко ?

Колко струват пурите на Бойко ?

Според декларацията пред Сметната палата на премиера Бойко Борисов за 2015 г. има 5 515 лв. влог от лихви.
Това означава, че има 150 хиляди лева. Има ли някой в тази държава да вярва, че премиерът на най-корумпираната държава в Европа има една къща в Банкя, 150 хиляди лева на влог и едно куче?
Вие наистина ли мислите, че той е на заплата?

Той пуши пури на ден по 100 лева. Г-н Методи Андреев искрено каза на този въпрос в едно предаване ,че не вярва. Сред това са го сгънали.

Това каза депутатът Георги Кадиев пред БТВ по повод атаките на колегата му от ГЕРБ Методи Андреев, че жена му укрива данъци. Мръсно е да дойде в това студио и да говори зад гърба ми.

bulpress tv

Първо обясняваше как е мой приятел. За това хората мразят политиците, защото се наричаме „приятели” и след това изливаме кофа помия зад гърба. Аз такива приятели нямам.Бойко Борисов Кадиев

Жена ми е в енергийния бизнес от 8 години. Искам да излезе Бойко Борисов, Теменужка Петкова и да кажат, дали съм отишъл при тях и съм поискал някаква услуга от тях, възмути се още Кадиев на атаките.
Според него Методи Андреев е бил активиран, като са му подали документи, за да излезе и да говори срещу него и съпругата му.

Източник:bnews.bg

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.