Колко струва един човешки живот?

Колко струва един човешки живот?


Колко струва един човешки живот в България?
Какъв ли е ценоразписът на ГЕРБ за Вас?
Вижте подробностите тук!

Българин на име Славчо Диков се оплака в социалните мрежи като публикува и касовата бележка, с която Болница определя колко струва неговото дете!
И така Болницата в Сливен са определили цена на детето му 200 лева и то остава като заложник докато той не плати цената !

От ГЕРБ досущ като Сомалийските Пирати процедират с Българите! Да говорим за демографска криза !
Да говорим за мерки за поощряване на раждаемостта в страната ! Да говорим за социална политика!

Или да говорим за мерки и хватки на ГЕРБ как да ви откажат да живеете в България!
И докато в Унгария, ако ви се роди дете държавата там ви дава 35 000 евро, а в Сливен Ви искат 200 лева !

И така колко струва един човешки живот?
Според мафията в паралелната държава е около един долар на цената на един куршум, но то стандарта на живот в Сливен е по-висок и там цената е 200 лева !
Сега някой може ли да обясни на целият Български народ, че няма геноцид в България и правителството на Борисов и ГЕРБ искат само да грабят, искат да няма население, но бюджетът да остане за да има какво да крадат и никой да не ги притеснява !
Колко струва един човешки живот или ние вече не сме хора, а само електорат?Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.