Колко терористи има в България? +ВИДЕО

Колко терористи има в България? +ВИДЕО


Колко терористи има в България
Чрез групите преминаващи през границата ни идват и терористи !
Те изглеждат като нас, хранят се като нас, дишат като нас, но не мислят като нас !
Заедно с групите, които бягат от война има и такива, които носят войната със себе си, носят я в душите си, защото хуманите закони не важат за тях, а те живеят по законите на шериата !

Колко терористи има в България?

Крайно радикални елементи навлизат в България, всеки ден над 1000 човека влизат нелегално у нас, а колко ли са крайните радикални елементи сред тях ?

Efekt 2

Дори да допуснем най-малкият процент 0,1% да бъдат значи всеки ден у нас влизат поне по 10 терориста от „Ислямска държава“ готови да се впият в обществото ни като спящи клетки, които в един момент ще се активират !
Колко са терористите в страната ни ?

Службите неглижират този проблем !
Политиците виждат само едната страна на проблема – колко пари ще откраднат от Европейският съюз за изхранване и обличане, за настаняване на тези мигранти у нас !
Но колко са в действителност тези, които имат цел, мисия и план за да бъдат тук? Да се върнем на предполагаемите цифри, ако всеки ден влизат в страната ни по 10 кръвожадни терористи, за последните няколко години броят им трябва да бъде огромен !
Всички знаем, че войниците ни в армията не могат да си обуят кубинките камо ли да имат адекватни действия в случай на терористичен акт !

Знаем и че такива като този в това видео са минали през специални лагери за обучение и са натрупали практически умения като ежедневно са избивали хора без да им мигне окото !

Колко е подготвена нашата полиция ?

Колко са подготвени ДАНС и ГДБОП, има ли подготвени хора в страната ни изобщо ?

Филма Борис Анзов и „Медия Мост България” показа пътят на един мигрант през България !
Но медиите и службите неглижираха това !
Пълна незаинтересованост на службите и медиите на политиците и най-лошото на обществото, а докато ние си мълчим и се правим, че не виждаме те идват !
И не дай си Боже един ден ще приковат вниманието ни по техният начин – по най-кървавият и кръвожаден начин ще ни кажат „ние сме тук”!

Документален филм на Борис Анзов

Защото със сигурност има терористи в страната ни !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.