Корабът ГЕРБ потъва!

Корабът ГЕРБ потъва!

Корабът ГЕРБ потъва!
Цветанов стяга структурите!
Структурите на ГЕРБ са в паника, надушват разпадът!

Авторитарната партия ГЕРБ е еднолично дружество и Цветанов може да е изборна машина, но хората виждат, че Лидерът им Бойко Борисов не се прибира в България и търси протекции в целият свят за да се спаси!
Ясни са сигналите от САЩ и от Русия, че дните му са преброени !

Всяка седмица текат срещи във областните и местите структури, тече преброяване на пилците дето се казва, но всички виждат, че ще има предсрочни избори !

Efekt 2

Няма човек в страната, който да се съмнява в това !
Няма и мандат, който Бойко да е изкарал целият!
Рибата се вмирисва от към главата дето се казва та и Бойко е в паника и не се прибира у нас, защото тук го чакат само проблеми както вътрешни така и външни !

Фактът, че в Американската преса публикуваха текст, в който пряко се обръщат към Борисов, че няма да управлява вечно е показателно !
А що се отнася до Русия всички видяхме, че Борисов си дойде по-рано от уговореното, което означава само едно – изгониха го !
Когато гостите си тръгват по-рано от предвиденото може да означава две неща – или не са добре дошли, или не са желани !

Външната дипломация на Борисов е катастрофа както и вътрешното управление на страната !

Сектор „Сигурност“ ще се окаже препъни камъкът за Бойко Борисов и все пак няма как ченгета да бият полицаи, нали?
Та колкото и да стягат структурите да си спомним, че на президентските избори над 230 000 човека от хората на ГЕРБ гласуваха за Радев, а сега броят им ще е по-голям и разпадът в ГЕРБ е видим и за малки деца само Цветанов лъже Бойко, че всичко е под контрол!
Всички мразят ГЕРБ – зелените, Десните , левите , сега и след разпада на патриотите няма с кого да се коалират!

Борисов успя да получи изолация отвън и отвътре и за всичко е виновен Цветан Цветанов, а не фалшивите новини!
Пропагандният щаб управляван от Румяна Бъчварова в момента, но строго контролиран от Цветан Цветанов бе използван да унищожава всичките им коалиционни партньори и днес те чакат отмъщението си!
Изолация отвътре и отвън и много демотивация в техните среди са някой от пробойните на потъващият кораб !
Както се казва „не бойте се, вода ще има за всички“

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.