изпрати новина
Водещи новини

Край на циганските кражби на ток +ВИДЕО

Край на циганските кражби на ток +ВИДЕО

Според изнесена информация на ЕВН в Пловдив в квартал „Столипиново” процентът на кражба на ток е 1%

Значи може да се реши този проблем в България!Хотели по зимните курорти и Черноморието са най-големите крадци на ток. Това отчитат от електроразпределителното дружество ЕВН. Голяма изненада се забелязва в ромския квартал на Пловдив „Столипиново”, където шашмите с електроенергията са намалели до 1%.

В момента Районна прокуратура в Пловдив извършва разследване срещу 35-годишен мъж за неправомерно въздействие върху електроразпределителната мрежа.Осъдените за кражба на ток в района от началото на годината са 23 лица.

Още по темата – във видеото:

Ние от Blife.eu казваме може значи ! Сега и ако се прилага масово тази практика по гетата и по селата дали ще свалят цената на тока ?


Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Според изнесена информация на ЕВН в Пловдив в квартал „Столипиново” процентът на кражба на ток е 1% Значи може да се реши този проблем в България!Хотели по зимните курорти и Черноморието са най-големите крадци на ток. Това отчитат от електроразпределителното дружество ЕВН. Голяма изненада се забелязва в ромския квартал на Пловдив „Столипиново”, където шашмите с ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 3.8 ( 4 votes)
0