Край с Циганските помощи казаха от Германия

Край с Циганските помощи казаха от Германия Стефан Пройнов

Край с Циганските помощи казаха от Германия
Окончателно спират всички пари за интеграция на циганите от Германия ! Йоахим Щам, министър на интеграцията в най-голямата германска провинция – Северен Рейн-Вестфалия, разкритикува България и Румъния за неправилно използване на средства от Европейския социален фонд (ЕСФ), отпускани за интегриране на ромските общности в тези страни, съобщава вестник Westdeutschen Allgemeinen Zeitung, цитиран от Фокус. Социалдемократът предлага в бъдеще тези финансови ресурси да бъдат пренасочени за развитието на Рурската област.
„Изключително досадно е да осъзнаем, че финансирането от Европейския социален фонд на Румъния и България не е подходящо усвоено.
Затова предполагам, че тези средства може да бъдат предоставени на градове като Дортмунд и Дуисбург”, заяви пред изданието германският политик. И двете страни членки на ЕС получават финансиране на стойност милиони евро всяка година, за да помогнат на ромските общности, които са най-голямата малцинствена група в Блока с повече от 10 млн. живеещи на територията на европейските държави.
Източник:glas.bg

В България Цветан Цветанов от ГЕРБ разпределяше и заедно с Циганските барони усвояваха тези пари и ефектът затова е нулев!
Нулев за интеграцията, но като погледнете как са гласували по циганските гета ще видите, че е бил положителен за ПП ГЕРБ !
Затова и проблемите ще ескалират по гетата и ще бъдат извадени на улицата за да се отклонява общественото внимание на хората от другите кражби и проблеми като КТБ, НДК и как ще се харчат парите за Отбраната и колко мигранти влизат у нас!

От ГЕРБ крият, че скоро ще им се наложи да орежат Циганите или те ще предпочетат да орежат инвалидите и пенсионерите за да запазят своите избиратели към който имат твърди ангажименти !

Efekt 2

 

Или допълнително ще трябва да спонсорират с цигари без бандерол и други стоки без акциз само и само да не се вдигнат циганите на бунт в страната !

Или циганските помощи от друг вид!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.