изпрати новина
Водещи новини

Край с Циганските помощи казаха от Германия

Край с Циганските помощи казаха от Германия Стефан ПройновКрай с Циганските помощи казаха от Германия
Окончателно спират всички пари за интеграция на циганите от Германия ! Йоахим Щам, министър на интеграцията в най-голямата германска провинция – Северен Рейн-Вестфалия, разкритикува България и Румъния за неправилно използване на средства от Европейския социален фонд (ЕСФ), отпускани за интегриране на ромските общности в тези страни, съобщава вестник Westdeutschen Allgemeinen Zeitung, цитиран от Фокус. Социалдемократът предлага в бъдеще тези финансови ресурси да бъдат пренасочени за развитието на Рурската област.
„Изключително досадно е да осъзнаем, че финансирането от Европейския социален фонд на Румъния и България не е подходящо усвоено.
Затова предполагам, че тези средства може да бъдат предоставени на градове като Дортмунд и Дуисбург“, заяви пред изданието германският политик. И двете страни членки на ЕС получават финансиране на стойност милиони евро всяка година, за да помогнат на ромските общности, които са най-голямата малцинствена група в Блока с повече от 10 млн. живеещи на територията на европейските държави.
Източник:glas.bg

В България Цветан Цветанов от ГЕРБ разпределяше и заедно с Циганските барони усвояваха тези пари и ефектът затова е нулев!
Нулев за интеграцията, но като погледнете как са гласували по циганските гета ще видите, че е бил положителен за ПП ГЕРБ !
Затова и проблемите ще ескалират по гетата и ще бъдат извадени на улицата за да се отклонява общественото внимание на хората от другите кражби и проблеми като КТБ, НДК и как ще се харчат парите за Отбраната и колко мигранти влизат у нас!

От ГЕРБ крият, че скоро ще им се наложи да орежат Циганите или те ще предпочетат да орежат инвалидите и пенсионерите за да запазят своите избиратели към който имат твърди ангажименти !

 

Или допълнително ще трябва да спонсорират с цигари без бандерол и други стоки без акциз само и само да не се вдигнат циганите на бунт в страната !

Или циганските помощи от друг вид!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*