изпрати новина
Водещи новини

Краят на Капитализмът е близо!

Краят на Капитализмът е близо!


Идва краят на Капитализма като според последни данни 50% от богатите са били ограбени от другите богати! До скоро статистиката бе, че 2% от хората владеят целият ресурс и капитали в света, а вече са 1%, което на практика доказва, че вече елитът е започнал да се самоизяжда! В една хранителна верига това води до гибел!

И ако до вчера Социализмът беше като баланс днес той на практика не съществува!
Социализмът, като обществена организация основана на „общонародна“ собственост върху средствата за производство, природните ресурси и т.н., е оптималната алтернатива за обществената организираност на хората на съвременния етап, характеризиращ се с разцвет на научно-техническите постижения , съчетани с достъп до изобилие на природни ресурси, които в случай, че са частно притежание – реалност за голяма част от Света днес, неизбежно ще доведе до непознато в Историята свръх натрупване на икономическа, политическа и материална мощ в ръцете на единични индивиди, нямащо аналогия в Природата и е в противоречие с Нейните закони, което Тя ще коригира, обичайно – по жесток начин.

И така идва ли краят на Капитализма, идва ли ерата на войните, в които ние обикновените хора ще платим най-суровата цена с животът си ? Едно е ясно, че войните поглъщат най-големи порции ресурси и техните производни, а именно това е целта на световните правителства да продадат повече и повече от това, което произвеждат !

И само тези, който голяма и силна модерна и добре подготвена армия ще господстват над все повече територии, ресурси и хора ! Благодарение на правителството на ГЕРБ България няма армия, няма и техника нито боеспособна войска, България е изоставена на милостинята на агресора, който и да е било той !
Аз не съм чувал милостив агресор, а Вие?

Единствената армия, която два пъти е идвала по нашите земи и ни е дарявала свободата е Руската, но и тя бе охарактеризирана като „агресори“ и дори „терористи“, а Българските опълченци като „сепаратисти“ от онова недоразумение от ГЕРБ Плевнелиев!

Днес обаче Русия не е същата и Капитализмът бавно, но сигурно поглъща Русия отвътре, не отвън ! Виждаме вече Русия като държава, която гледа икономическите си интереси и все по-малко се интересува от съдбите на поробените държави !
Днес Комунизмът е изчезнал, но той бе балансьорът в световният ред !
Но и краят на Капитализмът е близо – започнало е самоизяждането по върховете !
Каква следва?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*