изпрати новина
Водещи новини

Кръговратът на електоратът и неговата гибел +ВИДЕО

Кръговратът на електоратът и неговата гибел
Как може да спасим България или сме обречени на гибел?
Кой води война срещу нацията ни ?

Питате кой създаде силна България ли, ами селянинът !
Селянинът, който си произвеждаше храната и изхрани всички граждани !
Селянинът, който имаше градина със зеленчуци и кошара с овце, селянинът с кочината с по няколко прасета !
Да онзи селянин, който всяка Събота и Неделя изпращаше буркани в градът !
Онзи същият, който за Гергьовден коли агне и го мята на пещ и по Коледа Ви се обаждаше да дойдете на касаплък да заколите прасето !
Днес е друго !
Вместо от село от към града е обратен потокът на храните – идват от складовете от градовете към малките бакалии по селата!
Днес селата са обезлюдени, китните градини пустеят, а хората там с умиление си спомнят как са изхранили не едно поколение в градът, а сега ги мъчи гладът !

Сега вместо да се правят текезесета и подпомагане на малките животновъди и зеленчукопроизводство!
Истина е, че когато си произвеждаш храната няма глад и няма бедност дори произвеждаш излишък, с който подпомагаш роднини или продаваш и носи доходи, което е вид богатеене !

Кръговратът на електоратът и неговата гибел Стефан Пройнов

Но правителството на ГЕРБ води ясна политика на ликвидиране на нацията ни и вижте какви са примерните цифри !
Над 3000 човека са на длъжност в агенциите за контрол на храните и тяхната роля е да създават хиляди пречки и нормативни актове, с които да направят невъзможен начинът да си произведете собствената си храна !
Като започнете от дали кокошките Ви са щастливи до контролът на всяко животно и до това, че нямате право да си заколите агне дори, защото трябва да се заколи в специална кланица за което се плаща и тя е на не малко километри от Вашият дом, но не само за да транспортирате животното за което се издава пътен лист от ветеринар, който струва 15 лева и като платите в кланицата 40 лева агнето и подарено става прескъпо !Кръговратът на електоратът и неговата гибел Стефан Пройнов
Аграрното министерство може да се нарече АНТИАГРАРНО в този смисъл !
Вижте как живее Българинът днес:

Коефициентът на глад от 5,5% се покачва на 7,5 %, над 300 000 са гладуващите, което значи разболяващите се и умиращите в момента !
2,5 милиона не дояждат в страната, които са следващата партида от електоратът, която се храни с боклуци и здравето и се влошава, а сега с поскъпването на храните над всеки един на трима ще усети гладът по-силно в страната !
Внасяме :
Над 500 000 тона мляко на година!
Над 250 000 тона месо на година!
Над 450 000 тона плодове и зеленчуци!
Някой знае ли качеството на храните, които се внасят в страната ни какво е ?
Дали е същото на това, което е в редица Европейски държави или не? Изхранването на нацията ни е в ръцете на чужди хранителни вериги, които унищожиха малката ни хранително-вкусова промишленост с редица изисквания и натиск към цена и реклама докато ги принудят да произвеждат заместители на продукти вместо нашенското хубавото, с което сме свикнали !
И така – сирене без мляко, салами без месо, зеленчуци с нитрати и ГМО, това е родното ни производство! Никакъв контрол, никакво качество, а всичко е въпрос на ЦЕНА не на вкус и традиции!

Кения забрани ГМО България не може или не иска ВИЖ ТУК ! 
Над 13,5 милиарда лева са се влели в Българското земеделие или по-точно 80% от тях в един кръг на агромилионери и останалите 20% в дребните стопани, които с редица мерки продължават да ги отказват от поминъкът им !
И докато Борисов и Плевнелиев режеха лентички на поредният хипермаркет открит в страната те прерязваха и гърлата на поредните малки производители в поредният регион, който се препитаваха и даваха работни места и най-важното хранеха местните с по-качествена храна !

ЕС забрани Българските домати ВИЖ ТУК ! 
Изхранването на нацията е елемент от националната сигурност на държавата !
Отговорните за това трябва да бъдат съдени с най-тежките закони за престъпления против държавата, против нацията !
Когато в една държава умират хора някой води война с тези хора и фактът, че в България смъртността е по-голяма от редица държави, в които се водят войни означава само едно – ГЕРБ и техните коалиционни партньори водят война срещу всички нас и то не от вчера !
Днес с фалшива загриженост говорят за качеството на храните, но там не е истинският проблем, а истинският проблем е в липсата на производство на такива !
БСП говориха за завръщането на България към аграрните си корени и по-специално думите на Нинова бяха, че не може една страна да не може да изхрани собственото си население!

Корнелия Нинова за земеделието

И след като ГЕРБ осъдиха собственият си народ на бедност, глад, болести и нищета, дали ще има възмездие за това?

Защото този, който съди трябва да знае, че той също може да бъде осъден не от институциите, защото те са му на подчинение и не от Господ Бог само, а и от същият този народ и спомнете си господа за народният съд, спомнете си !
Защото сега има скрито поскъпване на храните, което всички ние виждаме по етикетите в магазини и никой не говори за това и на някои стоки дори минава над 78% увеличението!

На есен когато пак вдигнат ток, вода и парно питам дали народа вече няма да излезе и да Ви издаде собствената си справедливост !
Дали на всеки му ще въздаде според заслугите Господ или смазани от бедността ще си изчезнем като нация !
Вижте как в съседна Турция няколко човека с модерно земеделие отглеждат няколкостотин декара репички !

И когато пътувате из страната ни вижте хилядите пустеещи ниви и градини !
Можем ли да се изхраним като народ и нация, можем ли или те не биха ни позволили?
И дали скоро няма да дойде денят, в който ние ще им потърсим сметка за делата ?

Всеки сам решава, а ти готов ли си да се спасиш, спасявайки нацията и народът си !
Не забравяй, че защитата на Отечеството е дълга на всеки един от нас и ние трябва да се борим срещу враговете отвътре и вън !
След като умират хора значи се води война или грешим?
Ние не насаждаме омраза! Над 75% от Българите лягат и стават с тази омраза към управляващите, защо ли, може би някой от отговорите са тук в тази статия!

Дори и обречените на гибел имат право на едно последно желание, а Вашето какво е?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.
Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*