Ку*ви сбогом или време за оставка!

Ку*ви сбогом или време за оставка!

Време е за оставка на правителството огромен скандал тресе ГЕРБА!

Съдът потвърди, че Ненчев е назначил проститутка за началник в МО!

Един от най-скандалните случаи в българската политика върви към окончателно решение, и то не е в полза на съответния политик. Близката съратничка на военния министър Росица Русева бе потвърдена като бивша проститутка, от състав на съда. Това стана по делото за клевета, което самата тя бе завела срещу журналиста Антон Тодоров, който в национален ефир обяви, че е „жрица“. Според НК, изреклият подобни слова се оправдава, ако изказаното твърдение е истина. Именно това съобщи адвокат Емил Василев, който е защитавал Тодоров.

Точните думи на адвоката са:

„Рядко коментирам адвокатската си практика, но днес ще направя изключение. Причината е, че като защитник на известния политолог и медиен коментатор Антон Тодоров спечелих делото, което една бивша високопоставена служителка на Министерство отбраната, уличена от него в проституция, бе завела за клевета. Оказа се, че дамата наистина е проституирала в миналото и има доста криминални регистрации, а съпругът и синът й също са криминално проявени. Съдът оправда Антон Тодоров за клевета, а по повод на дамата с бурно сексуално и криминално минало се замислих: Боже, колко много боклук стига до върховете на държавното управление, Боже!“ (Източник: Канал 3)

Да припомним, че скандалът с Росица започна, след като я назначиха за шеф на „Снабдяване е търговия“ в МО, т.е. сложиха я да управлява големите пари в министерството. След това обаче ДАНС отказа да и издаде разрешително за достъп до класифицирана информация. Започната въпросителни защо и от къде дойде това, и накрая Антон Тодоров обяви, че причината за отказа са регистрации за проституция в МВР.

Самата Русева подаде оставка, но не заради бурното си минало, а заради твърдия отказ на ДАНС да и позволи достъп до тайни. Тъй като е землячка на военния министър, усилията му да я брани се превърнаха в „защита на селската чест“ на обруганата мома.

Efekt 2

Сега с тази защита очевидно се приключва не в нейна полза.

Около Ненчев в министерството има поне още няколко дами със съмнително бърза кариера, за които се счита, че са му любовници…
Източник:gudelnews.com
Ние от Blife.eu до сега не веднъж сме писали за Николай Ненчев и Министерството на отбраната, което заприлича повече на бардак отколкото на държавна институция!

Допуск на експертка на Ненчев отнет за проституция

БАРДАКЪТ във Военното министерство нарасна до ХАРЕМ!
ЧЕТВЪРТА ЛЮБОВНИЦА си назначи Николай Ненчев!

Николай Ненчев: Урок как се чукат секретарки !

Време е да изхвърлим боклука от властта както казват от Канал 3 :

„Боже, колко много боклук стига до върховете на държавното управление, Боже!“

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.