Кървавите цифри у нас!

Кървавите цифри у нас! Вижте кървавите цифри у нас!

Вижте кървавите цифри у нас!
През 2016 година има 95 убити в страната!
Вижте картата на престъпните зони у нас !
Да видим какви са кървавите цифри у нас назад във времето? Тенденцията се запазва за последните десет години и умишлените убийства в страната се движат в близък диапазон !
През 2013г са били 112 на брой !
Разкрити са 50 % !
През 2014 година са били 105, но пък 46 са били осуетените опити и около 79 от извършителите са били заловени, което прави около 62% разкриваемост ! Друг е въпросът колко от тях са с влезли в сила присъди !
Днес стана ясно, че за 2016 година има извършени 95 убийства прави впечатление, че интензитетът им нараства много страшно през 2017 година! Свидетели сме на всекидневни брутални инциденти!

Правителство се оправдава, че за свидетелите имало някаква невидима сила, която движела тези процеси и хората и са избивани за да бъдем злепоставени пред света, но когато трябва България да бъде председател на ЕС!

Да има такава сила и тя се нарича паралелна държава, нарича се МАФИЯ и тя е в друго измерение, и нея не и пука кой е на власт и как, какво ще представлява като тя почива на други закони! МВР не изпълнява превантивни мерки за предотвратяване на тези най-тежки деяния нито на по-леките такива! МВР като статистически институт просто събира данни за престъпленията в постфактум и отчита статистика!

Efekt 2

Съдебната власт е независима и безпристрастна на практика от нея нищо не зависи и отрежда толкова безпристрастно това, което и е наредено от властта, че хората не вярват и в МВР, и в Нея!

Свидетели сме и как се прави тази статистика – някой неудобен на който искат да му вземат бизнеса или политически да бъде елиминиран като делото „Килърите“ например се събират няколко лица и им се пришиват всички неразкрити убийства и каквото можете да се сетите още и готово – статистиката по разкриваемостта е оправена!

Последното убийство в София е такова – знакова фигура в ъндърграунда, бизнесмен с бяла якичка, убит е Петър Христов !
И веднага излиза по контролираните медии, че това било мафията, че видите ли има съмнения за заплаха за живота на зам. главен прокурор, полицай и магистрат!
Е, ако тези са били безпристрастни са отсъждали по факти не по заповед дали днес щяха да се притесняват още повече, ако осъдените са с присъда доживотен затвор без право на замяна, надали ?

Това са кървавите цифри – средно в годините имаме около 100 убийства показни, брутални и назидателни и всеки път става дума за пари или да се запуши устата на някого! МВР не може два билборда да опази камо ли нечий живот !
Ведомството с най-голям бюджет в страната, а само взимат жалките си заплати и правят се, че работят, а държавата се прави, че им плаща, а в това време престъпността процъфтява и няма никакви конкретни мерки, няма никакви реални действия нито адекватни последващи такива !
Обещанията във всяко село полицай си останаха в предизборните обещания, а годишно между 114 000 и 135 000 престъпления остават неразкрити !
Ето картат в кой региони има най голяма престъпност !

Това са кървавите цифри, а правителството ни показва, че сме стабилни ! Излизат леви, десни и центристи заедно с президента да ни покажат, че институциите са в кондиция и има ред !

Ако има ред в страната то това е само в мафията – избиват се наРЕД, без РЕД и на всеки му идва редът !
Избиват се мафиоти (бизнесмени) въпросът е защо няма убити политици нима те са най-невинните и непорочните същества?

Говори се за корупция по високите етажи, но скоро май ще бъдем свидетели и на убийства по високите етажи на властта !
Или гарван гарвану око не вади?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.