Кървави павета

Кървави павета


Държавата се управлява от бандити и ченгета. Тук там някой протестира водени от някой, който на правителството проституира. Кървави павета – бият ни ченгета.

Един ти вика „да се възродим“, а друг „да се подлютим“. И докато народът се бунтува мафията си царува. Да се изправим, но срещу кого като то трябва да се смени цяло едно поколение за дойде Възрождение. Кървави павета и като гледам днешните хлапета поколението се смени, но нас няма да има кой да ни смени. Харчат се пари за кораби и самолети, за дронове, а хората живеят като скотове.

Внасяме боклукът на света, а такса смет прибира само премиера всеки ден с нова постановка, всеки ден е нова на премиера . И така ден след ден в страната се тресе, но имаме устойчив растеж Бойко ще рече.

Гербераси от алчност подивели, патриоти някак онемели, опозицията в раздори само мутри в министерските коридори. Синьо елече Борисов облече после разбрахме, че бе с розов хастар. Викате в ДАНС да се самоубиеш, а хората не вярвали на системата. И така в тази държава властта се сменя само с кръв по паветата.

Така си дойде Демокрацията – млада и наивна, но сега обаче наивници няма, а младите са в чужбина. И така скоро ще има кръв по паветата, но кръвта с кръв не се измива, а и властта без бой не си отива. И така не може да се продължава, ако искаме да има държава.

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.